Universal wallet az Ethos-tól

Tárazz be, kövesd nyomon, ismerd meg, küldd és fogadd – bárhol, bármikor; mindez egyetlen appban. Megérkezett az Ethos Universal wallet-ja!

A kriptovalutákban utazóknak talán már nem kell bemutatni az Ethos nevezetű blockchain platformot, melynek alkotói egy olyan pénzügyi ökoszisztéma létrehozását szorgalmazták, mely mindenki számára nyílt, elérhető és biztonságos. Ezen céljukat elérendő most megalkották az Universal wallet-et, mely mérföldkő lehet a kriptovalutákat támogató technológiák történelmében. Lássuk, hogy pontosan mit is tud ez az Universal wallet!

Először is az app képes egyetlen coin wallet-ban tárolni szinte az összes coin-t. Amint letöljük az Universal wallet-et, máris lehetőségünk lesz, hogy a saját account-unkon számtalan SmartWallet-t hozzunk létre. Minden egyes SmartWallet-en több mint 100, a létező legnépszerűbb és legfontosabb token-t kezelhetünk. Vagyis: bespájzolhatunk, nyomon követhetünk, küldhetünk és fogadhatunk. Lehetővé teszi továbbá saját portfóliónk nyomkövetését és kezelését, mindezt egy portfolió kezelő eszköz segítségével, a Watchfolio-val. Saját wallet domain-t birtokolhatunk, és egyedülálló Art Smart Key funkciója révén folyamatos biztonsági státuszjelentést kaphatunk portfóliónk állapotáról.

Így elsőre nem is hangzik rosszul, ugye? Nektek mi a véleményetek az Ethos Universal wallet-járól?

Cikkünk forrásául az alábbi oldal szolgált:
https://www.ethos.io/universal-wallet/

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!