A Samsung Galaxy S10 egyik nagy újdonsága a Kriptovaluták támogatása

 

A Samsung hamarosan bemutatásra kerülő Galaxy S10-es telefonjainak hardveréről már eddig is rengeteg információ szivárgott ki, mindeddig rejtély övezte, hogy szoftveres oldalon milyen jelentős újdonságokat hozhat a dél-koreai gyártó új mobilja. Azonban végre kiderült, hogy az egyik legjelentősebb fejlesztés ezen a téren a kriptovaluták használatának támogatása.

Erre utal több, a napokban kiszivárgott és szemlátomást a Galaxy S10-ről készült fotó, amiken a telefon új, kriptopénztárcák menedzselésére használható képernyőit lehet látni. A képek nem csak azt erősítik meg, hogy az új mobil számára nem lesz idegen a virtuális pénzek koncepciója, de azt is, hogy utóbbiak közül többet is fog tudni majd kezelni, már alapállapotban is.

Az egyelőre még kérdéses, hogy ezek pontosan melyek lesznek a manapság  létező kriptovaluták közül. A képernyőkön ugyan az egyetlen konkrétan megnevezett ilyen “pénznem” az Ethereum, de meglepő lenne ha a kriptopénzek legnépszerűbbjét, a Bitcoin-t nem támogatná a Galaxy S10 új funkciója.

A képpel együtt kiszivárgott információk szerint  az Ethereum mellett a Bitcoin, sőt, a Bitcoin Cash is alapból ismert lesz az új készülékek által. Ezen kívül szinte biztos, hogy a telefonok plusz alkalmazások vagy bővítések telepítésével további, akár tetszőleges kriptovaluták, illetve az ezeket tároló digitális pénztárcák kezelésére is alkalmassá válhatnak majd.

A Samsung a Galaxy S10-eket hivatalosan február 20-án fogja bemutatni, és várhatóak ekkor derül ki további konkrétum a kriptopénztárcákkal kapcsolatos újdonságairól is.

 

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!