Egy PocketBook kiváló útitársaddá válhat, megkönnyíti utazótáskádat, és akár az összes kedvenc olvasmányod magaddal viheted!

Nincs kedved könyv cipekedéshez, viszont dönteni sem tudsz, milyen könyvet vigyél magaddal?

Egy PocketBook kiváló útitársaddá válhat, megkönnyíti utazótáskádat, és akár az összes kedvenc olvasmányod magaddal viheted!

Válassz az alábbi készülékek közül!

InkPad 3 Pro, metálszürke

A PocketBook InkPad 3 Pro olvasó 7,8 colos, HD felbontású (1404×1872) E Ink Carta™ kijelzővel, mely az olvasás élményét egy igazi könyvhöz teszi hasonlatossá. Az eszköz támogatja az intelligens fényerőt biztosító SMARTlight funkciót és IPX8 szabvány szerinti védelemmel van ellátva a víz okozta károk ellen.

 

InkPad X, metálszürke

A PocketBook InkPad X egy felsőkategóriás e-könyv olvasó, 10,3 colos E Ink Carta™ Mobius kijelzővel és intelligens SMARTlight funkcióval rendelkezik, mindenféle tartalom olvasására alkalmas. Hang- és Bluetooth-támogatással látták el, hogy zenét és hangoskönyvet is hallgathass. 32 GB belső memóriával és erőteljes, kétmagos processzorral rendelkezik.

 

PocketBook Basic3 E-Book olvasó, fekete

A PocketBook Basic 3 a legújabb generációs E Ink technológiával és 6″-os képátlóval büszkélkedhet. Kijelzője kíméli a szemet, valódi könyv érzetét kelti, mérete révén kiváló grafikai dokumentumok nézegetésére. Beépített Wi-Fi modullal, illetve szótárral és fényképnézegető funkciókkal van ellátva. Az optimális mennyiségű funkciónak hála az akkumulátorhasználat roppant gazdaságos, így akár egy hónapig is olvashatsz újratöltés nélkül.

 

Touch Lux 4 E-Book olvasó, emerald

Az új PocketBook Touch Lux 4 zászlóshajó – kényelmes olvasást biztosít minden körülmény között. A készülék HD felbontású (1024 × 758), többpontos E Ink Carta™ kijelzővel és Wi-Fi támogatással rendelkezik. Számos funkcióval rendelkezik, készíthetsz jegyzeteket és fordíthatsz, továbbá felhőn tárolt dokumentumokat olvashatsz. Akár 3000 e-könyvet tárolhatsz e szuperkönnyű és ergonomikus készüléken.

 

A promóció 2020. február 29-ig, illetve a készlet erejéig tart.

PB1040-J-WW InkPad X Metallic Grey
PB614W-2-E-WW PocketBock Basic3 E-Book olvasó fekete
PB627-C-WW PocketBook PB627-C-WW Touch Lux 4 E-Book olvasó emerald
PB740-2-J-WW PocketBook Inkpad 3 Pro metálszürke

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!