Nincs többé korlátlan tárhely a Google Fotókban, mi lehet tenni ezután?

Az ASUSTOR NAS tárolók teljes fotótárolási megoldást nyújtanak. Könnyen létrehozhatsz saját fotótárat, amelyről a NAS biztonsági másolatot készít, karbantarhatod a képeket helyben és távolról egyaránt. A Google Fotók korlátlan tárhelyének megszűnésével az ASUSTOR NAS-nél nem lesz jobb választás.

Az Asustor Nas termékek megtekintése

 

A Google Fotók ezentúl már nem biztosít korlátlan tárhelyet a képeid számára. 2021. június 1-jén a Google Fotók felhasználói már csak 15 GB szabad tárterülettel gazdálkodhatnak és többé nem tudnak 15 GB-nál nagyobb fotókat feltölteni, csak ha fizetnek a szolgáltatásért. Ezért persze kár haragudni, örüljünk, hogy eddig mindez ingyen volt.

Itt kerül képbe ASUSTOR. Az ASUSTOR NAS választékának öt fő előnye van: hatékonyság, költségtakarékosság, nagy tárolási kapacitás, könnyű használhatóság és átfogó védelem.

Könnyen kezelheted, feltöltheted, letöltheted és egybe gyűjtheted az otthoni számítógépeken, mobil eszközökön és felhőalapú tárhelyeken szétszórt képfájlokat.

Az Asustor Nas termékek megtekintése

 

A stabil ADM operációs rendszerrel párosítva az ASUSTOR NAS eszközök különféle rugalmas biztonsági szoftvereket kínálnak, amelyek könnyedén szinkronizálják és biztonsági másolatot készítenek a különféle eszközökről készült fotókról, gyorsan létrehozva egy stabil és biztonságos képtároló környezetet.

Hatékony tömeges tárolás, amely meghaladja a szakemberek és az amatőrök igényeit is

Az ASUSTOR NAS eszközök kompatibilisek a legtöbb piacon lévő nagy kapacitású NAS merevlemezzel. A megfelelő meghajtókapacitás könnyen kiváltoztatható az egyéni pénzügyi lehetőségek és személyes igények szerint.

Az idén piacra dobott nagy teljesítményű Lockerstor NAS sorozat teljes választéka Intel CPU-val, iker 2,5 gigabites Ethernet porttal, dupla M.2 SSD-hellyel rendelkezik, amelyek problémamentes élményt nyújtanak. Könnyen és biztonságosan férhetsz hozzá és szinkronizálhatod a fájlokat. Mindez  meghaladja az amatőr és profi fotósok igényeit is. A fotókat egyszerűen tárolhatod anélkül, hogy a kapacitást korlátozó előfizetési díjat kellene fizetned érte.

Könnyű hozzáférés – Könnyű megosztás

Az ASUSTOR EZ Sync szinkronizálja a fontos képeket a NAS és a számítógép között otthon vagy munkahelyen, míg a DataSync Center felhasználható fényképek és fájlok biztonsági mentésére is számos nyilvános felhőszolgáltatásba, köztük – nem kizárólagosan – a Dropbox, a Google Drive és a OneDrive tárhelyekre.

A Photo Gallery 3 és az AiFoto 3 intuitív képböngészést és módosításokat hoz létre, hogy hatékonyan kezelhesd az egyre nagyobb méretű fotóadatbázisodat. Az idővonalak használatával gyorsan böngészhetsz és nagyíthatsz fényképeket, hogy gyorsan akár több ezer képet nézhess át, időt takarítva meg így például a fotósoknak. Megosztási linkeket generálhatsz a barátaidnak, a családtagjaidnak és az ügyfeleidnek, hogy amikor a fényképeket meg kell osztani, az élmény legyen és ne fárasztó kötelezettség.

Biztonság az emlékeidnek és a projektjeidnek

Az ASUSTOR mindig elkötelezett az adatbiztonság mellett. Az ASUSTOR NAS eszközök teljes adatvédelmi tervvel rendelkeznek és többszintű biztonságot használnak az adatok adatvesztés, sérülés és lopás elleni védelmére.

Az ASUSTOR NAS-ok AES 256 bites katonai szintű titkosítást alkalmaznak. A titkosított mappában található összes fájl automatikusan titkosításra kerül, nem lehet őket egyszerűen feltörni, ez biztosítja, hogy a fontos adatok ne váljanak lopás áldozatává.

A pillanatkép központ gyorsan biztonsági másolatot készít a fájlok korábbi verzióiról, elveszés vagy sérülés esetén helyreállíthatók az adatok egy előző állapotba, ami által az ASUSTOR igen hatékony eszköz a meghibásodások és támadások okozta károk megelőzésére.

 

Az Asustor Nas termékek megtekintése

 

 

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek
Bevamatech

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!