EVGA tápok készletről

Gyártó: EVGA
Modell: SuperNOVA 850 G3 850W Gold (220-G3-0850)

Tulajdonságok:Minőségi 850W teljesítményű 80+ Gold minősítéssel rendelkező moduláris tápegység. A legjobb minőségű japán kondenzátorokkal.
  • Védelmek: – OPP (túlterhelés elleni védelem)
  • OVP (túlfeszültség elleni védelem)
  • OCP (túláram velleni védelem)
  • SCP (zárlat elleni védelem)
  • OTP (túlmelegedés elleni védelem)
  • UVP (alacsony feszültéség elleni védelem)
Az EVGA az esetet látva kiadott egy hivatalos közleményt is, amelyben leírják, hogy a tesztelésre küldött tápok megegyeznek a kereskedelmi forgalomba szánt verziókkal, továbbá kiállnak mindegyik, 5 év garanciával elérhető SuperNOVA B3 termék minősége és megbízhatósága mellett.
A SuperNOVA B3 sorozat egyébként valóban a Super Flower Leadex dizájnra épül, vagyis az nem igaz, hogy az egyes tápokat a RSY gyártja. Ezt konkrétan az EVGA is cáfolja. Van azonban különbség a 450, 550 és 650 wattos, illetve a 750 és 850 wattos modellek. Előbbi trió esetében 40°C-os környezeti hőmérsékletre felkészített kondenzátorokat használnak, és ezek többsége japán, viszont utóbbi duó esetében már mindegyik kondenzátor japán gyártmány, valamint a 50°C-os hőmérséklet sem okoz gondot

TOVÁBBI EVGA TERMÉKEKÉRT KATT IDE!

 

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek
Bevamatech

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!