Lenovo Tab P11 és P11 Pro tabletek több konfigurációban, készletről!

Lenovo Tab P11 Pro

Csináljon mindent, akár a profik. Tárja fel a véget nem érő szórakoztatást a Lenovo egyik legvékonyabb és legnagyobb teljesítményű Android™ táblagépével. Élénk 2K kijelzője és Dolby® technológiával továbbfejlesztett hangzása hordozható vetítőteremmé varázsolja a Lenovo Tab P11 Pro-t. A Tab P11 Pro ráadásul a hatékony feladatvégzéshez is remek eszköz – az opcióival, egyebek mellett a reszponzív billentyűzettel és a Lenovo Precision Pen 2 digitális tollal minden korábbinál több mindent intézhet el útközben.
Woman holding Lenovo Tab P11 Pro in her lap watching tiger video

A legújabb technológiát képviselő kijelző a varázslatos moziélményhez

Nézze, ahogy a mozi varázsa életre kel a Lenovo Tab P11 Pro 11,5 colos (2560 x 1600) OLED-képernyőjén. Az élénken valósághű képeket a Dolby Vision™ technológia élesebb kontrasztja, káprázatos fényereje és figyelemreméltó színpalettája fokozza tovább. A TÜV Rheinland nézési komfortra vonatkozó tanúsítványával pedig a maratoni filmnézés sem erőlteti meg a szemeit.

Woman sitting while playing a video game on Lenovo Tab P11 Pro

Egyetlen idomból készült prémiumkategóriás alumínium kivitel

Az egyetlen könnyűsúlyú alumíniumötvözet idomból készült vázra épülő Lenovo Tab P11 Pro egyedülálló kéttónusú fényezése a letisztult, korunk igényeihez igazodó arculatot egészíti ki. A kijelzőjét négy oldalról körbevevő 6,9 mm-es keretével az ultravékony eszköz mindössze 5,8 mm-re szűkül a legvékonyabb szélénél. Profi szintű teljesítmény. Az elitjátékra kialakított Qualcomm® Snapdragon™ 730G mobilplatform szuperlatív játékteljesítményt, továbbfejlesztett grafikát, lélegzetelállító videót és zökkenőmentes párhuzamos feladatvégzést nyújt. A lapka új, energiahatékony architektúrája lehetővé teszi, hogy a Lenovo Tab P11 Pro teljes feltöltéssel 15 órán át működjön.

Colored waves of sound surround the Lenovo Tab P11 Pro sitting in front right three-quarter view

Intelligensebb tervezés az intelligensebb életvitelhez

Az intelligens hangtechnikai, akadálymentesítési és videotelefonálási lehetőségekkel tervezett Lenovo Tab P11 Pro a Dolby Atmos® hangolású JBL® hangszórókkal 360 fokos hangfüggönyt szimulál. Az intelligens algoritmusok kitartóan a felhasználó felé fordított, felette és körülötte áramló hangzást tesznek lehetővé. Az intelligens előre fordított kamerával pedig arcfelismerés segítségével tud bejelentkezni, és rendszerszinten moshatja el a hátteret videohívások közben.

Lenovo Tab P11 Pro with stand sitting on a table in front of a woman typing on it's detachable keyboard

Adjon lendületet a hatékony feladatvégzésnek a laptopszintű billentyűzettel

Váltson teljes produktivitásra, bármerre is jár, a Lenovo Tab P11 Pro opcionális billentyűzetével. A 18 mm-es gombköz, 3 mm-es betűgomb térköz és 1,3 mm-es lenyomás út optimális reagálásra és pontosságra van kialakítva.

Lenovo Tab P11 Pro lying flat on a table with man using optional Lenovo Precision Pen to draw on tablet

Rögzítse az ihletett pillanatokat

Készítsen vázlatot, fessen vagy jegyzeteljen bármikor, amikor ihlete támad az opcionális Lenovo Precision Pen 2 digitális tollal, amely a 4096 nyomás- és dőlésérzékelési szintnek köszönhetően megnövelt pontosságú és irányíthatóságú. Az előre telepített Bamboo Paper vagy Squid appokhoz 100 óra használat jár, így naphosszat rajzolgathat.

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!