RGB fényvezérlés új dimenziója: Thermaltake NeonMaker Light Editing

Thermaltake NeonMaker Light Editing

A Thermaltake NeonMaker az új sokat tudó szerkesztőprogram az RGB világítás egyedivé tételéhez. Már sokféle előre beállított lélegzetelállító effekt benne is van, de persze ott a lehetőséged, hogy egy neked jobban bejövős fény összeállítást varázsolj magadnak. Minden egyes fénydiódát külön-külön módosítgathatsz.
Hogy csak úgy világítson, na az manapság már nem elég. Az se jó, ha pár előre beállított sémát vagy szín összeállítást tudsz kiválasztani. A szinkronizációval megteremthető az összhang, de egy igazi művésznek teljes szabadság kell az alkotáshoz. Ehhez való a NeonMaker szerkesztőprogram. Kezdheted a beépített effektek átalakításával, majd teljesen sajátságos kompozíciókat állíthatsz össze az RGB alkatrészeken. És bármikor meg is változtathatod. Ha esetleg új ötletekre vágysz, akkor a NeonMaker közösség megosztott témai közül válogathatsz.
A látványos világítás összeállításával a NeonMaker segítségével dinamikus energiával töltheted fel a számítógépedet, az egész építmény megújul. A NeonMaker szoftver képességeire építve új RGB alkatrészek készülnek a Thermaltake műhelyeiben.
A program kezeli a Riing Quad, Riing Trio, Floe DX AIO és a TOUGHRAM RGB márkanevű sorozatokat: ventilátorok, építsd magad minden az egyben folyadékhűtés és memória modulok. Ahogy az ma már csak lenni szokott, a címezhető RGB világítás sem maradhatott ki, ami jelen esetben 54 darab diódát jelent, 4 zónán (kettő a motorfedő kupakon, kettő a rezgéscsillapító gumírozást viselő kereten) átívelve.


TOVÁBBI THERMALTAKE TERMÉKEKÉRT KATT IDE!


megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek
Bevamatech

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!