Új Huawei termékek kínálatunkban

HUAWEI MateBook D 15HUAWEI MateBook D 15 AMD | HUAWEI Magyarország

Még Nagyobb Képernyő
Csak Neked

Vessz el a gyönyörű 15,6″-os IPS FullView kijelzőben. Egy lenyűgöző 87%-os kijelző-test aránnyal és és keskeny oldallal, amely mindössze 5,3 mm-re lett csökkentve, tökéletes filmek nézésre, kreatívkodásra vagy a munkád elvégzésére.

Karcsú test,
Lenyűgöző Kijelző

A hordozhatóságot szem előtt tartva, a karcsú fém testű laptop, csak 1,53 kg1 és 16,9 mm vastag,2 így bárhol élvezheted a kifogástalan FullView kijelzőt, amikor csak szeretnéd.

Érezd az Erőt

A HUAWEI MateBook D 15-t az AMD Ryzen 5 3500U processzor hajtja, amely felgyorsítja és javítja a teljesítményt. Pcle SSD3-mal feszerelt és akár 16 GB-os duál csatornájú kialakítású DDR4 RAM-ot is tartalmaz, ami által szédületesen gyors az olvasási és írási sebessége. A Radeon Vega 8 Grapichs-al könnyedén elvégezheted a munkádat vagy szórakozhatsz, minden erőfeszítés nélkül.

Huawei Share

Egy egyszerű érintéssel az okostelefon és a Huawei MateBook “EGY” szuper eszközzé válik, még internet kapcsolat nélkül is. A telefonod képernyője megjelenik a laptopodon, amely lehetővé teszi a fájlok ide-oda áthelyezését a két eszköz között, valamint a laptopon lévő fájlok szerkesztését, miközben ugyanazzal billentyűzettel és az egérrel a telefonodról üzenetet küldhetsz a kollégáidnak. Ez az eszközök között együttműködés megkönnyíti az életed és a munkádat.HUAWEI MateBook D14 and D15: 2020 models presented and available for order

Energia
a Zsebedben

A HUAWEI MateBook D 15 egy 65 W-os C típusú USB töltővel5, amely közvetlenül a zsebedbe illeszkedik, ezáltal útközben is töltheted. Mindössze 30 perc alatt 53%-ra képes feltölteni a laptop akkumulátorát.6 Emellett támogatja a gyorstöltést7 és az adatátvitelt a telefonodra.Huawei MateBook D15 teszt: Notebook a hétköznapokra - TechWorld

Gyors reakció, Óriási hely

A HUAWEI MateBook D 15 két merevlemez hellyel rendlekezik, hogy a sebesség és az erő tökéletes kombinációját biztosítsa. Az SSD-k gyors reakcióidejét a HDD-k nagy tárhely kapacitásával kombinálja, így bármilyen feladatot könnyedén képes kezelni, legyen az üzleti vagy otthoni felhasználá

HUAWEI MateBook D 15 huge storage

HUAWEI MateBook D 15 huge storage

Fedezd fel a Világot
az UjjlenyomatoddalHuawei MateBook D15 53010XVD Silver W10 - O365 | Laptop.hu | Laptop.hu

A HUAWEI MateBook D 15 bekapcsoló gombja beépített ujjlenyomatolvasóval rendelkezik, ezáltal egyetlen gombnyomással bekapcsolhatod és biztonságosan bejelentkezhetsz.

A szem védelméért

Élvezd zavartalanul hosszabb ideig a HUAWEI MateBook D 15 által nyújtott élményt. A TÜV Rheinland által tanúsított kijelző jelentősen csökkenti a szemet károsító kék fényt, hogy biztosítsa számodra a hosszútávú optikai élményt.

Tudd Biztonságban Magánéleted

Az innovatív elrejthető kamera diszkréten ül a billentyűzeten. Csak egy nyomással, csak akkor ugrik fel, amikor akarod. Hajtsd le újra, hogy megakadályozd a távoli hozzáférést és megőrizd biztonságodat.

Csatlakozz
a Több Lehetőségért

A vékonysága ellenére is, a HUAWEI MateBook D 15 funckiógazdag portokot kínál a tényleges felhasználás különböző céljaira, így nem kell tovább magaddal hordoznod az adaptereidet.

 


TOVÁBBI HUAWEI LAPTOPOKÉRT KATT IDE!


megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!