Be-Va Chip Crypto hűség program

Webáruházunkban 2021. december 20-tól KRIPTO-DEVIZÁVAL IS LEHET FIZETNI! Hétfőtől a vásárlás 20%-ig elfogadjuk a BVC-t (Crypto Chip Token) valós fizetőeszközként.

Ezen felül új kedvezményprogramunknak köszönhetően a vásárlás nagyságának megfelelően BVC Tokenekhez lehet jutni, ami aztán akár készpénzre is váltható, így nem csak a BE-VA Chip Webshopban, de a világon bárhol elkölthető:

25.000,- Ft értékű vásárlás után 200 db
50.000,- Ft értékű vásárlás után 300 db
100.000,- Ft értékű vásárlás után 500 db

Crypto Chip Tokennel kedveskedünk minden vásárlónknak.

Miért érdemes – kripto-valutát tárolni képes – Wallet-et, azaz pénztárcát nyitni? Az úgynevezett wallet-ekben úgy tudsz kripto-devizákat tárolni, hogy ahhoz csak Te tudsz hozzáférni és „fizikailag” is ott vannak a tokenjeid. Az a Te valós fizetőeszközöd, pénzed, amit bármikor készpénzre válthatsz az aktuális napi árfolyamokan.

És miért érdemes BVC-t felhalmoznod? Mert hosszú távon – a mögötte lévő valós projekt miatt – az értéke sokszorozása várható! Tarts velünk! Az alábbi elérhetőségen keress bennünket, hogy segítsünk Wallet-ed megnyitásában:

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek
Bevamatech

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!