A Kingston bejelentette a hardveresen titkosított IronKey Keypad 200 USB-meghajtót

A Kingston Digital Europe Co LLP , a memóriatermékek és technológiai megoldások terén világelső Kingston Technology Company, Inc. flash memóriás leányvállalata bejelentette a Kingston IronKey ™ megjelenését. Keypad 200 (KP200 ), az iparág első olyan meghajtója, amely a legújabb FIPS 140-3, 3. szintű biztonságot nyújtja adatai számára.

Az IronKey ™ Keypad 200 a robusztus védelmet és a rugalmas használatot szem előtt tartva készült – XTS-AES 256 bites hardveralapú titkosítást kínál egy funkciókban gazdag és operációs rendszertől független alfanumerikus billentyűzeten. A KP200 beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik, így a felhasználók a billentyűzet segítségével oldhatják fel a meghajtó zárolását a könnyen használható PIN-kódhoz, szoftver használata nélkül. A zárolás feloldása után a felhasználók hozzáférhetnek adataikhoz, ha a meghajtót bármely olyan eszközhöz csatlakoztatják, amely támogatja az A típusú USB Flash tárolót, így az IT-ökoszisztémákon keresztül használható plug-and-play eszközzé válik.

A KP200 FIPS-140-3 Level 3 (Függőben) tanúsítvánnyal rendelkezik a katonai szintű biztonság érdekében, és a meghajtó áramköre manipuláció biztos, szívós epoxi bevonattal van ellátva, hogy megakadályozza a belső alkatrészeihez való hozzáférést azok károsodása nélkül. Egy másik védelmi szint érdekében a billentyűzetet védő polimer réteggel vonják be, hogy megakadályozzák az ujjlenyomatok elemzését a billentyűkön.

A KP200 támogatja a több PIN opciót, lehetővé téve külön adminisztrátori vagy felhasználói PIN-kódok használatát. A KP200 tíz sikertelen bejelentkezési kísérlet után zárolja a felhasználói PIN-kódot, de ha mindkét PIN engedélyezve van, a rendszergazda visszaállíthatja a felhasználói PIN-kódot és hozzáférhet a meghajtóhoz. Ha magát az adminisztrátori PIN kódot egymás után tízszer hibásan adják meg, a beépített Brute Force támadás elleni védelem titkosítással törli a meghajtót, véglegesen megsemmisíti az adatokat és visszaállítja az eszközt. Ezenkívül a KP200 két különböző írásvédett móddal védhet a nem megbízható rendszerektől származó rosszindulatú programok ellen, felhatalmazva az adminisztrátort arra, hogy írásvédelmet nyújtson a meghajtónak egy adott munkamenet során vagy globálisan az összes felhasználói munkamenet során.

„A Kingston IronKey KP200 az első meghajtó, amely sikeresen átment a NIST legújabb FIPS 140-3 Level 3 katonai szintű biztonsági szintjére vonatkozó tanúsítási laboratóriumi teszteken” – mondta Oscar Escayola Kaloudis, a Kingston EMEA Flash Business Managere . „Szoftver nélkül és a billentyűzet egyszerű használatának köszönhetően a KP200 a legjobb megoldás azok számára, akik rugalmasságot keresnek, miközben megőrzik a legmagasabb szintű biztonságot az érzékeny adatok útközbeni tárolására.” 

A KP200 biztonsági fejlesztéseket ad a FIPS 140-3 3. szinthez: 

 • A PIN-kód minimális hossza 7-8 számjegy (maximum 15) az erősebb PIN-biztonság érdekében
 • Nincs gyárilag beállított PIN – A felhasználónak az első használatkor be kell állítania a PIN-kódot 
 • Időszakos önteszt a teljes mértékben működő biztonsági funkciók biztosítása érdekében – a KP200 leáll, ha problémát észlel 
 • Automatikus leállítás túl magas hőmérsékleti és feszültségi feltételek mellett 
 • Továbbfejlesztett véletlenszám-generátor a titkosítási kulcsok generálásának megerősítéséhez 

A Kingston IronKey Keypad 200 8 GB-tól 128 GB-ig terjedő tárolókapacitással rendelkezik, és korlátozott hároméves garancia jár rá, ingyenes műszaki támogatással és a legendás Kingston megbízhatósággal. További információért látogasson el a kingston.com oldalra. 

 

Kingston IronKey Keypad 200 
Cikkszám  Kapacitás 
IKKP200/8GB  8 GB -os IronKey billentyűzet 200 
IKKP200/16GB  16 GB -os IronKey billentyűzet 200 
IKKP200/32GB  32 GB -os IronKey billentyűzet 200 
IKKP200/64GB  64 GB -os IronKey billentyűzet 200 
IKKP200/128GB  128 GB -os IronKey billentyűzet 200 


A Kingston IronKey Keypad 200 jellemzői és műszaki adatai:
 

 • FIPS 140-3 3. szintű (függőben) tanúsítvány : a KP200 mostantól megfelel a NIST által közzétett új FIPS 140-3 Level 3 katonai szintű biztonsági előírásoknak; elvégezte a tanúsító laboratóriumi tesztelést, és a NIST általi végleges jóváhagyás áttekintési ciklusában van. Ez a FIPS 140-2 Level 3 specifikációk továbbfejlesztett változata, amely tovább javítja a meghajtó biztonsági képességeit és a szabotázs elleni ellenállást. Tartalmaz XTS-AES 256 bites titkosítást, valamint Brute Force és BadUSB támadásvédelmet digitálisan aláírt firmware-rel. Áramkörét speciális epoxiréteg borítja, amely gyakorlatilag lehetetlenné teszi az alkatrészek károsodása nélkül történő eltávolítását; ez a kemény epoxi megakadályozza a félvezető alkatrészek elleni támadásokat. 
 • Operációs rendszer- és eszközfüggetlen : Az újratölthető akkumulátort használó KP200 esetén a billentyűzet segítségével feloldható a meghajtó bármilyen szoftver használata nélkül, majd csatlakoztatható bármely olyan rendszerhez, amely támogatja az A típusú USB háttértárat. Ez biztosítja a felhasználók számára a legnagyobb rugalmasságot a különböző platformtípusok és operációs rendszerek között.  
 • Több PIN-kód opció : A felhasználók beállíthatják a Felhasználói vagy Adminisztrátori/Felhasználói módot. Az Admin segítségével visszaállíthatja a felhasználói PIN-kódot, és hozzáférést biztosíthat a meghajtóhoz, ha elfelejtette a felhasználói PIN-kódot, vagy ha a meghajtót a maximális 10 felhasználói bejelentkezési kísérlet elérése után zárolják.  
 • Globális és munkamenet-csak olvasható (írásvédelmi) módok : Mind a rendszergazda, mind a felhasználó beállíthat egy munkamenet-alapú, csak olvasható módot, hogy megvédje a meghajtót a nem megbízható rendszereken lévő rosszindulatú programoktól. Az adminisztrátor beállíthat egy globális csak olvasható módot is, amely a meghajtót csak olvasható módba állítja visszaállításig. 
 • Interfész: USB 3.2 Gen 1 
 • Kapacitások 1 : 8 GB, 16 GB, 32 GB, 64 GB, 128 GB 
 • Csatlakozó: A típusú 
 • 2. sebesség :  
  USB 3.2 Gen 1 8 GB – 128  
  GB: 145 MB/s olvasás, 115 MB/s írás    
  USB 2.0  
  8 GB: 30 MB/s olvasás, 12 MB/s írás  
  16 GB – 128 GB: 30 MB/s olvasás, 20 MB/s írás 
 • Méretek (meghajtó karmantyúval): 80mm x 20mm x 10,5mm 
 • Méretek (meghajtó hüvely nélkül) : 78mm x 18mm x 8mm 
 • Vízálló/porálló 3 : IP57 minősítéssel rendelkezik 
 • Üzemi hőmérséklet: 0°C és 50°C között 
 • Tárolási hőmérséklet: -20°C és 60°C között 
 • Kompatibilitás: USB 3.0/USB 3.1/USB 3.2 Gen 1 
 • Minimális rendszerkövetelmények: USB 3.0 és 2.0 kompatibilis 
 • Garancia/Támogatás: 3 év garancia, ingyenes műszaki támogatás 
 • Kompatibilis: OS-független: Microsoft Windows ® , macOS ® , Linux ® , Chrome OS™, Android™ 4 vagy bármely olyan rendszerrel, amely támogatja az USB tömegtároló eszközt. 

 A Kingston ® IronKey ™ Keypad 200 a DataLock ® Secured Technology-t tartalmazza, amelyet a ClevX, LLC licencelt. www.clevx.com/patents 

 Kingston USB meghajtók a Be-Va Chip webáruházban

1 A flash tárolóeszköz felsorolt ​​kapacitásának egy része formázásra és egyéb funkciókra használatos, ezért nem áll rendelkezésre adattárolásra. Ennek megfelelően a ténylegesen rendelkezésre álló adattárolási kapacitás kisebb, mint a termékeken feltüntetett mennyiség. További információért keresse fel a Kingston Flash memória útmutatóját. 

2 A sebesség a gazdagép hardverétől, szoftverétől és használatától függően változhat. 

3 Használat előtt a terméknek tisztának és száraznak kell lennie.  
4 Kompatibilis rendszerek. 

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!