ROG Phone 6D Ultimate

Köszöntsd a ROG Phone 6D Ultimate készüléket, amely a legújabb MediaTek Dimensity 9000+ processzor páratlan teljesítményével rendelkezik. A szuperhatékony GameCool 6 hőrendszer és az innovatív AeroActive Portal más ligába emeli a játékodat, a 165 Hz-es kijelző pedig forradalmasítja a vizuális élményt. Az AirTrigger 6 rendszernek és az Armoury Crate alkalmazásnak köszönhetően teljes mértékben a kezedben tarthatod az irányítást, a brutális 6000 mAh (1) akkumulátornak köszönhetően pedig tovább játszhatsz. Készen állsz valami félelmetesre? Mondj igent a ROG Phone 6D Ultimate-re, és készülj fel, hogy örökre megváltoztasd a játékélményedet!

 

HATALMAS TELJESÍTMÉNY

Készen állsz a félelmetes MediaTek Dimensity 9000+-ra? Páratlan teljesítménye a maga nemében egyedülálló, hiszen az elképesztő 3,2 GHz2-re emelt órajelével akár 5%-kal jobb CPU-teljesítményt (2) és 10%-kal gyorsabb GPU-teljesítményt (2) nyújt, mint az előző Dimensity 9000.
A ROG Phone 6D Ultimate emellett 17%-kal nagyobb memória-sávszélességgel (2) és akár 15%-kal kisebb késleltetéssel (2) rendelkező LPDDR5X RAM-ot is tartalmaz. Világhírű Armoury Crate teljesítménykezelőnk még több teljesítmény- és tuningvezérlőt szabadít fel, így a ROG Phone 6D Ultimate teljes mértékben uralja ennek a csodálatos CPU-nak a teljesítményét, hogy bármilyen feladatot legyőzzön!

 

FANTASZTIKUS HŐVEZÉRLÉS

A ROG Phone 6D Ultimate fejlett GameCool 6 hűtőrendszere a határokat feszegeti. A GameCool 6 három különböző hűtési megközelítést foglal magában, hogy javítsa a stabilitást az igényes játékokhoz. Először is, a CPU egyik oldalán található bór-nitrid (BN) hőkeverék csökkenti a rövid játékmenetek során fellépő termikus throttlingot. Másodszor, a megnövelt párologtatókamra, a hűtőbordák és a grafitlapok hatékonyabban vezetik el a hőt a CPU másik oldaláról a közepesen hosszú játékidő során. Végül pedig a hosszú távú stabilitás érdekében az egyedülálló AeroActive Portal a hűtési légáramlást az AeroActive Cooler 6 hűtőből közvetlenül a ROG Phone 6D Ultimate belsejébe vezeti, közvetlenül elvezetve a hőt az iparágvezető termikus hatékonyság érdekében.

 

AEROACTIVE PORTAL

A ROG Phone 6D Ultimate óriási ugrást jelent a hőtechnológia terén. Az AeroActive Portal egy pontosan elhelyezett légbeömlő nyílás a telefonon, amely automatikusan kinyílik, amikor az AeroActive Cooler csatlakoztatva van.
Az AeroActive Portal a kívülről érkező hűvös levegő folyamatos, nagy sebességű áramlását közvetlenül a párologtató kamra hűtőbordáira irányítja, hatékonyan elvezetve a SoC által termelt hőt. Ez az egyedülálló hőszerkezet egyszerre maximalizálja a játékteljesítményt és az akkumulátor élettartamát, és az AeroActive Portal aktiválásakor akár 20%-al (4) növeli a hőhatékonyságot.

 

AEROACTIVE COOLER 6

A felcsatolható AeroActive Cooler 6 egy mesterséges intelligenciával működő termoelektromos hűtőt és egy nagy teljesítményű centrifugális ventilátort tartalmaz egy szélcsatornára optimalizált kialakításban. A nagysebességű légáramlat akár 40%-át (5) az AeroActive Portalba irányítja, ami jelentősen javítja a termikus hatékonyságot.
Ezzel egyidejűleg az AeroActive Coolerben lévő termoelektromos hűtőchip gyorsan, akár elképesztő 25°C-kal (6) is lehűti a CPU közelében lévő felületi hőmérsékletet. És ami még ennél is fantasztikusabb, hogy az AeroActive Cooler 6 négy extra fizikai gombbal is kiegészül, hogy valódi konzolszerű vezérlési élményt nyújtson.

 

TELJESEN ÚJ 360°-OS CPU HŰTÉSI TECHNOLÓGIA

A játék első 15 percében a legfontosabb feladat annak biztosítása, hogy a CPU hője elvezetésre kerüljön az összes hőelvezető komponenshez.
A 3300 milligramm BN hővegyület a CPU párologtató kamrával ellentétes oldaláról vezeti el a hőt, így sokkal hatékonyabban vezeti el a chipről a hőt, és biztosítja a CPU és a GPU maximális teljesítményét a stabil játék framerátához.

 

CSODÁLATOS STÍLUS

A kalandvágytól vezérelve készült ROG Phone 6D Ultimate túlmutat cyberpunk gyökerein, hogy felfedezze a tágabb kozmoszt. A különleges űrszürke matt felület futurisztikus megjelenést kölcsönöz. A geometrikus egyszerűség és a csúcstechnológia ötvözésével ez a következő generációs játéktelefon a high-tech társad az űrben és az időben tett utazásodhoz.

 

FANTASZTIKUS ESZTÉTIKA

A ROG Vision, az egyedülálló hátsó mátrixos színes kijelző egy merész innováció, amely kiemeli a ROG kreatív szellemét. A ROG Vision számos menő animációt képes megjeleníteni, amelyek megmutatják, hogy a ROG Phone 6D Ultimate töltődik-e, hogy bejövő hívás érkezik-e, hogy az X mód be van-e kapcsolva és még sok más. Még egyéni animációkat is létrehozhatsz, hogy még személyesebbé tedd a telefonodat. Merd megmutatni igazi stílusodat a ROG Phone 6D Ultimate segítségével!

 

FELEMELKEDŐ LÁTVÁNY

A ROG Phone 6D Ultimate 6,78 hüvelykes AMOLED-kijelzője verhetetlen megjelenítési minőséggel és elképesztően alacsony késleltetéssel rendelkezik a kiváló vizuális élmény érdekében. Legyen szó tűéles játékról vagy HDR-videók lejátszásáról, a ROG Phone 6D Ultimate remekül teljesít! Az alacsony késleltetésű játék és az ultra-rezisztens bevitel elérése érdekében, a véletlen érintések kisebb esélyével, a ROG Phone 6D Ultimate most 165 Hz-es frissítési frekvenciával és 720 Hz-es érintés-mintavételezési frekvenciával (5) büszkélkedhet a szupersima, zökkenőmentes játékélmény érdekében.

 

SZUPERB VIZUALITÁS

A világelső színpontosság mellett a ROG Phone 6D Ultimate képernyőjét a rendkívül strapabíró Corning® Gorilla® Glass Victus™ üveg védi, a szemét pedig az Eye Care Display technológia védi. Akárhogy is nézzük, a ROG Phone 6D Ultimate-et győzelemre tervezték!

 

NAGYSZERŰ AIRTRIGGER

Annak érdekében, hogy még fejlettebb vezérlési lehetőségeket biztosítson Neked, az AirTrigger 6-ot alaposan továbbfejlesztettük. Az ultrahangos érzékelők teljes mértékben támogatják a különböző gesztusokat, mint például a Dual Action, a Press and Lift és a Gyroscope Aiming. Az egyedi tervezésű AirTrigger 6 olyan irányítási élményt nyújt, amely felülmúlja a konzolszintű játékokat!

 

GIROSZKÓPOS CÉLZÁS

A ROG Phone 6D Ultimate készüléken a giroszkóp segítségével szabályozhatja a látószöget. Csak nyomja meg és tartsa lenyomva először az ultrahangos gombot, majd a telefon mozgatásával vagy dőlésével szabályozhatja a látóteret.
Ez a funkció azonnali segítséget nyújthat a lövöldözős játékokhoz. Könnyen megtalálhatja az ellenséget vagy felfedezheti a környezetet, ha egyszerűen elforgatja a telefonját.

 

X-HAPTIC

Az erőteljes haptikus visszajelzés érdekében a ROG Phone 6D Ultimate csúcskategóriás X-tengelyes lineáris motorral rendelkezik, amely minden eddiginél magával ragadóbb játékélményt nyújt.

 

KUNAI 3 GAMEPAD (Tovább a termékhez)

Ha igazi konzolszerű játékélményre vágysz, a ROG Kunai 3 Gamepad a ROG Phone 6D Ultimate-et kézi konzollá alakítja, hogy a lehető legjobban szórakozhass egy játéktelefonnal.

 

FANTASZTIKUS HYPERENGINE

A MediaTek HyperEngine 5.0 az okostelefon számos aspektusát úgy állítja be, hogy biztosítsa a játék zökkenőmentességét, az optimális energiahatékonyságot és a szabályozott hőkibocsátást. Az AI-variable Rate Shading technológia dinamikusan csökkenti a részletességet a kevésbé fontos jelenetekben, így a GPU nagyobb szabadságot kap, hogy több FPS-t nyújtson, vagy hosszabb ideig játszhasson akkumulátorral.

A Frame Rate Smoother technológia elemzi a valós idejű érzékelőket, és terhelés-előrejelzést alkalmaz az FPS dinamikus kezeléséhez, hogy biztosítsa a játékmenet simaságát és elkerülje a röccenéseket. A Smart Resource Optimization technológia több szálra bontja a programot, hogy a Dimensity 9000+-ban lévő Super és Ultra CPU-magok előnyeit teljes mértékben kihasználja, csökkentve a CPU tényleges terhelését és javítva az energiahatékonyságot.

 

IRTÓ JÓ GAMING

A ROG Phone egyik legkedveltebb funkciója az Armoury Crate. Ez masszívan megújult, egy vagányabb és futurisztikusabb felülettel, a PC-s verzióhoz illő vizuális stílussal. Minden alkalmazáshoz, nem csak a játékokhoz, beállíthatsz és testre szabhatsz forgatókönyv-profilokat, és egyénileg hangolhatod a teljesítménybeállításokat és még sok mást.

 

FÉLELMETES FINOMHANGOLÁS

A ROG Phone 6D Ultimate a játékélmény fokozására tervezett kényelmes funkcióival a ROG Phone 6D Ultimate zseniális partnered minden győzelemhez.

 

CSODÁLATOS HANGHATÁS

A ROG Phone 6D Ultimate GameFX audiorendszere szimmetrikus kettős hangszórókkal rendelkezik, amelyek előre tüzelnek a valóban kiegyensúlyozott sztereó hanghatások érdekében, és van egy 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó is. A hangzást a Dirac hangspecialistával való együttműködés révén optimalizálták, így a ROG Phone 6D Ultimate ritka vadállat: egy igazán lenyűgöző hangminőségű játéktelefon. A prémium hangminőség mellett a GameFX lehetővé teszi az EQ-sávok egyedi finomhangolását a különböző forgatókönyvek hatásaihoz, például játékhoz, zenéhez vagy mozihoz, így olyan kristálytiszta hanghatásokat és erőteljes hangzásvilágot élvezhetsz, amilyet más telefon nem tud.

 

FANTASZTIKUS AKKUMULÁTOR

A ROG Phone 6D Ultimate 6000 mAh-es (1) akkumulátora a 65 wattos USB Power Delivery HyperCharge adapterrel kombinálva nagyszerű kombináció az útközbeni játékhoz. Ez a kombináció mindössze 42 perc (5) alatt képes 0%-ról 100%-ra feltölteni a ROG Phone 6D Ultimate-et. Az olyan fejlett funkciók, mint az egyenletes töltés, amellyel szabályozhatod a töltési sebességet, és a bypass töltés, amely játék közben leállítja az akkumulátor töltését, mind jobb akkumulátorteljesítményt és hosszabb akkumulátor-élettartamot tesznek lehetővé.

 

CSODÁLATOS KAMERA

A ROG Phone 6D Ultimate hátsó, hármas kamerarendszere profi minőséget kölcsönöz minden fényképednek, bármilyen beállításban. Zászlóshajónak számító Sony® IMX766 50 MP-es, továbbfejlesztett képminőséggel és HDR-feldolgozással rendelkező 50 MP-es nagylátószögű fő kamerával, egy ultraszéles, 13 MP-es második kamerával és egy makrokamerával rendelkezik. A továbbfejlesztett szoftverfunkciók közé tartozik a HDR10+ videomód, amellyel a videók minősége kiemelkedik. Van egy 12 MP-es előlapi kamera is a kiváló minőségű csoportos szelfikhez és az élő videók közvetítéséhez.

 

ASUS ROG készülékek a webáruházunkban!

 


  1. A 6000 mAh egyenértékű kapacitás. A tipikus kapacitás 3000 mAh mindkét akkumulátoregységben.
  2. A gyártó teljesítményadatai, összehasonlítva a Dimensity 9000 / LDPPR 5 akkumulátorral.
  3. Az ASUS laboratóriumai által biztosított mérési eredmény, összehasonlítva a ROG Phone 5 akkumulátorral.
  4. Az ASUS laboratóriumai által biztosított mérési eredmény, összehasonlítva a ROG Phone 6D Ultimate AeroActive Portal nélküli hőteljesítményével.
  5. Az ASUS laboratóriumai által biztosított teszteredmény, a tényleges teljesítmény a körülményektől függően változhat.
  6. Az ASUS laboratóriumai által biztosított teszteredmény, összehasonlítva a ROG Phone 6D Ultimate AeroActive Cooler 6 nélküli felületi hőmérsékletével.
  7. Az ASUS laboratóriumai által biztosított teszteredmény, összehasonlítva a ROG Phone 6D Ultimate CPU hőmérsékletével a BN hőkeverék nélkül.
  8. A DC dimming funkció csak bizonyos kijelzőbeállítások esetén támogatott.
  9. Az egyes témacsomagok regionális elérhetősége eltérő lehet.

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!