A Pulsar újra feltalálta az egeret

Először volt a tűz, majd jött a kerék. Az emberek a történelem során számos alkalommal megváltoztatták azt, ahogyan éljük az életünket és hogyan lássuk a világunkat. Ez most újra megtörtént, a Pulsar bemutatja új X2 Mini egerét!

Az egér szíve egy igazán innovatív Pixart PAW3395 érzékelő, fenomenális paraméterekkel. Maximális gyorsulása 50G, a maximális követési sebessége pedig 650 IPS. A kurzor sebessége 50-től 26000 DPI-ig állítható! Ennek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy a szenzor pontosan rögzíti a kezed mozgását és azt tökéletesen tükrözi játék közben!

Az egér szimmetrikus kialakítása és ergonómikus formája kényelmes használatot biztosít a csuklófáradtság kialakulása nélkül. A kis súly (52g) pedig lehetővé teszi, hogy minden mozdulatot maximális precizitással irányíthass. Sőt, a Pulsar X2 csúcsminőségű Kailh GM 8.0 + Huano White és TTC arany kódolóval rendelkezik, így évekig élvezheted ezt az egyedülálló egeret.

Érzékelő:

– PAW3395

– 26000 DPI

– 650 IPS

– 50 G Acceleration

– 1000 Hz / 1 ms Polling Rate

– 32 bit ARM Processor

Ez a szenzor a Pixart legújabb zászlóshajója, a legmagasabb műszaki jellemzőkkel rendelkezik a piacon, rendkívüli, 99,6%-os felbontású pontossággal. Ez azonban nem csak azt jelenti, hogy az érzékelő pontosabban követi a mozgást.

A pontosabb nyomkövetés érdekében a Motion-Sync intelligens technológia szinkronizálja a számítógép adatbeolvasási órajelét az egér adatküldési jelével, így a pontosság növelhető. A szinkronizáció okozhat némi késlekedést a mozgás érzékelésben, de ez 1 ms alatt marad és nem észrevehető a játékban. Ez a technológia a Pulsar Fusion Software-ban be- és kikapcsolható.

Kapcsolódó termékek

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!