Új Special Edition RGB DDR4 memória a Kingston Fury-tól

A memóriatermékek és technológiai megoldások szegmensében globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. gaming divíziója, a Kingston FURY a Kingston FURY™ Beast DDR4 RGB memória Special Edition változatával bővítette kínálatát. Az új modulokat a fehér hűtőborda és a feltűnő RGB-világítás emeli ki a Kingston FURY termékcsaládból.

A teljesítménynövelés mellett a Kingston FURY CTRL szoftver újszerű külsőt is kölcsönöz a rendszernek az előre beállított RGB világítási minták és effektusok könyvtárával. A szoftverrel személyre szabott beállításokkal a felhasználó valóban egyedivé teheti rendszere megjelenését. A szabadalmaztatott Infrared Sync Technology™ fenntartja a személyre szabott RGB-effektusok összhangját.

Legyen szó játékról, videószerkesztésről, vagy bármi másról, a Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition segít a maximumot kihozni a rendszerből. Az Intel® XMP tanúsítvánnyal rendelkező, fejlett előoptimalizált időzítéseket, illetve sebesség- és feszültségszinteket biztosító memória a beépített profilok valamelyikének kiválasztásával könnyen túlhúzható. Az AMD Ryzen támogatására felkészített Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition zökkenőmentesen integrálható, így gond nélkül frissíteni lehet vele bármilyen Intel vagy AMD-alapú rendszert.

„A Kingston 35. évébe lépve örömmel ajánljuk a kedvelt Kingston FURY Beast modulok különleges kiadását azoknak, akik szeretnék növelni rendszerük teljesítményét és megújítani annak stílusát. A 3200 & 3600MT/s sebességgel és az egyedi fehér hűtőbordát megvilágító, nagy fényerejű RGB-effektusokkal a Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition pontosan ezt biztosítja a felhasználók számára” – mondta Iwona Zalewska, a Kingston EMEA-régióbeli DRAM üzletágának vezetője.

A Kingston FURY Beast DDR4 RGB Special Edition 8GB és 16GB kapacitású egymodulos kivitelben, valamint 16GB és 32GB kapacitású, kétdarabos készletben kapható. Minden modul a maximális sebességen végzett tesztelésen esik át. Kiváló jellemzőihez az élettartam egészére kiterjedő, korlátozott garancia és a Kingston legendás megbízhatósága társul.

Kapcsolódó termékek

 

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!