Asustor: Az elérhető legnagyobb kapacitású meghajtó támogatva

WD Red + ASUSTOR = A nyerő kombináció! ASUSTOR és Western Digital együttműködése révén a WD Red™ Pro 22 TB, a jelenleg elérhető legnagyobb kapacitású tároló is hivatalos támogatást kapott az ASUSTOR NAS-okhoz.

Az ASUSTOR legújabb Lockerstor Gen2 sorozatú NAS-eszközei immár támogatják az piac legnagyobb kapacitású merevlemezét, a Western Digital WD Red™ Pro 22TB SATA meghajtót.

Töltsd fel az  ASUSTOR NAS-t a minden eddiginél nagyobb tárhellyel rendelkező WD Red Pro 22TB meghajtókkal! A WD Red Pro 22TB merevlemezek nagyobb teljesítményt és stabilitást biztosítanak, miközben költséghatékony és megbízható megoldást jelentenek.

A Lockerstor Gen2 sorozat az ASUSTOR NAS választékának legújabb sorozata. A 2022-ben kiadott Lockerstor Gen2 megfelel a kis- és középvállalkozásokban dolgozó szakemberek és tartalomkészítők igényeinek, a Lockerstor Gen2 bővíthető DDR4 2933 MHZ-es memóriát, szupergyors dupla USB 3.2 Gen2x1 USB portot és 2,5 Gigabites Ethernetet használ, amely lehetővé teszi a tartalom létrehozását még könnyebben és gyorsabban, mint az valaha volt.

Használd ki a négy M.2 SSD bővítőhelyet vagy építs be egy 10 Gigabites Ethernet kártyát (Lockerstor Gen2, a 4 és 6 lemezes modellek) a rugalmas teljesítmény érdekében, biztosítva ezzel, hogy a szakemberek és a tartalomkészítők igényeit ne csak kielégítse, hanem túl is teljesítse a NAS.

A Lockerstor Gen2 sorozat és a Western Digital WD Red™ Pro 22TB merevlemez kombinációja több tárhelyet és nagyobb stabilitást biztosító környezetet biztosít egy költségbarát és hatékony megoldásban.

Rendszerkövetelmények: Lockerstor Gen2 sorozat 2, 4 és 6 lemezes modell. További modellek jönnek még.

 

Kapcsolódó termékek

 

 

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!