Érkezik az Inno3D GeForce RTX 40 sorozat

Az INNO3D, a csúcskategóriás multimédiás komponensek és innovációk úttörő gyártója büszkén jelenti be a várva várt INNO3D GeForce RTX™ 40 sorozatot, amely az RTX 4090, RTX 4080 16GB és RTX 4080 12GB modellekből áll. Miközben az Ada architektúrát használó következő generációs INNO3D grafikus kártyáktól óriási teljesítmény várható, az INNO3D X3/OC-tól az iCHILL Frostbite, Black és iCHILL X3 modellek mindegyikének kialakítása komoly, megjelenésbéli és teljesítménynövelő fejlesztéseket tartalmaz.

Az INNO3D-t 1998-ban alapították azzal a vízióval, hogy úttörő számítógépes hardvertermékeket fejlesszenek globális szinten. A fejlődés a mai napig töretlen, az INNO3D ma már jól megalapozta nevét a játékosközösségekben, a cég a tervezés és a technológia innovatív és merész megközelítéséről ismert.

Mindenben, amit teszünk, “Brutal by Nature” – Természetünkből adódóan kegyetlenek vagyunk és 201%-ban elkötelezettek vagyunk irántad a világ legjobb játékélménye érdekében.

Az új, ultrahatékony NVIDIA Ada Lovelace architektúrával működő 3. generációs RTX, GeForce RTX 40 sorozatú grafikus kártyák több mint gyorsak, kvantumugrást biztosítanak a játékosoknak és az alkotóknak a teljesítmény, a neurális renderelés és még sok más képesség terén. A GPU-technológia hatalmas előrelépés a legmélyebb játékélmények, hihetetlen AI-funkciók és a leggyorsabb tartalomkészítési munkafolyamatok kapuja felé. Ezek a GPU-k a jövőbe repítik a legmodernebb grafikát is.

 

Extrém hűtés az iCHILL Frostbite segítségével

RTX 4090 ICHILL FROSTBITE – Az extrém teljesítmény extrém hűtéssel jár, ezért az RTX 4090 a zászlóshajó modellel, az iCHILL Frostbite-tal párosítva, maximális teljesítményt nyújt. A hűtő kialakítása lehetővé teszi, hogy az alkatrészek közelebb kerüljenek egymáshoz a hővezető alkatrészek vastagságának csökkentésével. A víz áramlását szimuláló szoftver segítségével jobb, hatékonyabb kialakítást jött létre, mely digitális RGB LED-eket is tartalmaz, hogy ne csak funkcionális, hanem megjelenésbéli javulást is adjon a Frostbite-nak. Az előző verzióhoz hasonlóan a Frostbite is rézből készült vízhűtőket használ, melyek nikkelezettek. A kialakítás része a Frostbite szabadalmaztatott tömítőcsavarjai, amelyek a felülettel síkban vannak. A Frostbite kialakítású fedlap akrilblokkba van ágyazva.

 

Letisztult és elegáns – iCHILL Black

RTX 4090 ICHILL BLACK – Új, hibrid hűtési megoldással készült, mely csendes légáramlást biztosít nagy teljesítményű vízhűtéssel. Az új iCHILL Black letisztultabb megjelenést biztosít egyenes vonalakkal és élekkel, miközben a frissített AIO és radiátor kialakításával kitűnő hűtési teljesítményt nyújt.

Még a ventilátorlapátok is úgy lettek kialakítva, hogy az INNO3D rajongók garantáltan hatékony hűtéssel, koncentrált légáramlással és magas statikus nyomással, még a megnövekedett légellenállás mellett is zavartalanul élvezhessék az extrém játékokat. Rengeteg új technológiát került ebbe a rendezett, letisztult hűtőblokkba.

 

Disco iCHILL X3

RTX 4090 ICHILL X3 – vonzza a tekintetet az RGB dizájnelemeivel, melyeket a hűtő különböző részein helyeztek el, még feltűnőbb kialakítással, mint a korábbi verziókon. Az egyedi logó ismétlődő mintázatát egyfajta hexo-háromszög mintázattal kombinálva a kártya úgy néz ki, mintha táncolni akarna. Aura Sync, Mystic Light, Polychrome és RGB Fusion támogatással érkezik a kártya, így kompatibilis a legtöbb alaplapi LED-világítás vezérlésével.

A hűtés három hatalmas méretű ventilátorral történik a légáramlás maximalizálása érdekében, alacsony ventilátor fordulatszámú üzemmódra optimalizálva, melyet a hővezetés javítása érdekében nagyméretű párologtató kamra segít. A hűtőborda kialakítása a NYÁK-ot is megvédi a hajlítástól. A technológia 9 hőelvezető csövet rejt, amelyek teljes hossza 2704 mm, felületük pedig 905637 mm² az RTX 4090 esetében. Minden csúcskategóriás grafikus kártyánkhoz alapfelszereltségként jár egy funkcionálisan kialakított hátlap, amely a forró levegőt engedi ki, ha extrém terhelés miatt ez szükséges.

 

Szorgalmas X3/OC

RTX 4090 INNO3D X3 OC – A nagy sikerrel aratott GeForce RTX 3090 Ti X3/OC tervei kerültek kiterjesztésre az az új RTX 40 sorozatra, finom mégis jelentős fejlesztésekkel. Az RTX 4090 “mammut” 336 mm hosszú, 145 mm magas és 3 slotot foglal. A kártya hűtése három ventilátorral és hatalmas kamrás, 9 hőelvezető csőből álló, öntött fém alapból készült hűtőborda kialakításával került megoldásra. A kártya stabilitása érdekében az X3/OC szélső ventilátorai az óramutató járásával ellentétes irányban forognak, míg a középső ventilátor az óramutató járásával megegyező irányban forog, hogy szélsőséges játékkörülmények között is ellensúlyozza a turbulenciát.

Az INNO3D az éveken át tartó kutatás-fejlesztés révén továbbra is elképesztő termékeket készít és innovatív dizájnjaival fáradhatatlanul feszegeti a határokat, amivel a grafikai ipar egyik vezető szereplőjévé vált. Az INNO3D tökéletesség iránti igénye és a legjobb termék létrehozására irányuló törekvése azt eredményezi, hogy a játékosok közössége hűséges marad és minden következő generációs új grafikus kártyát megvásárol. A közösség elégedettsége a nagy teljesítményű játéknak, a kiváló hőmérséklet-szabályozásnak és a szuper teljesítményű hűtésnek köszönhető, amelyet az új grafikus kártyák is nyújtanak.

 

RTX 4090 kártyáink várható érkezése: 2022. október 12-től!

Kapcsolódó termékek

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!