Nagy sebességű, precíz irányítás – Pulsar Paraspeed V2 XXL

A sebesség és a precizitás nagyon fontos a játék során. E két tulajdonság keverékét biztosítja a Pulsar ParaSpeed V2 egérpadja. A Cordura szövet sima siklást biztosít, miközben kiváló fékezőerőt is nyújtani tud. Az erősen texturált felület kialakítás mindkét világból a legjobbat nyújtja.

Ez az egérpad hosszú élettartamra készült, 360°-os precíziós varrással, a csúszásmentes gumitalppal. Nem kell attól tartanod, hogy intenzív játék közben elcsúszik az egérpad.

Új puha CORDURA szövet. A Paraspeed a hagyományos CORDURA egérpadjához képest puhább felülettel rendelkezik és kevésbé érdes sikláskor. Az abszolút egységes szövött textúra egyenletes siklást ad az egész felületen, nagy sebességgel és gyorsan, ugyanakkor nagyszerű fékezőerőt is tapasztalni fogsz. Szuper erős nedvességgel és szennyeződéssel szemben.

A szorosan szőtt, mikrokötött öltés nem nyúlik túl a felületen, megakadályozza a csukló irritációját, de nem akadályozza a mozgást a széles egérmozgások végrehajtásakor. A 360°-os kopásgátló precíziós varrás biztosítja a hosszú távú használatot deformáció és ragasztás nélkül.

A tartós és csúszásmentes természetes gumi alap biztosítja, hogy az egérpad szilárdan a helyén maradjon az intenzív játék közben.

KATTINTS A KAPCSOLÓDÓ TEPCSOLÓDÓ TERMÉKEKHEZ KLIKKELJ IDE

 

 

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!