Hangszórócsalád, ami egy epikus játék- és médiaközponttá varázsolja a vasat

A legtöbb gaming audiós díjjal büszkélkedő SteelSeries bemutatja az Arena 9-et, egy prémium játék hangsugárzó-család legfelső modelljét, amely kombinált hardver és szoftver megoldásával egy réges-régen fennálló űrt tölt be a hangalkotás terén. Lehetővé teszi a teljes elmélyülést a játékokban.

A SteelSeries legújabb alkotása egy újfajta termékvonalat alapoz meg az Arena sorozattal indítva, amely magába foglalja az USB csatlakozós, igazi térhatású, játékhoz való gamer hangrendszert is. Magával ragadó, kiváló minőségű hangzás kétutas hangsugárzó kialakítással: két első- és két vezeték nélküli hátsó hangsugárzó, valamint egy középsugárzó és egy 6,5″-os lefelé irányított mélynyomó. Kifejezetten gamereknek tervezték a Sonar Audio Software Suite programot, amely a világ első profi paraméteres EQ-ját tartalmazza, lehetőséget adva minden egyes frekvencia behangolásához.

Az Arena hangszórók akusztikája mérnöki munka, a prémium természetes anyagokból és selyemből készített hangsugárzói rendkívül pontos játékon belüli hangzásképet alkotnak. A fejlesztők az olyan vonzó játékcímekkel fejlesztették, mint a Cyberpunk, a Red Dead Redemption II, a God of War, a Call of. Duty, Assassin’s Creed, Destiny 2 és hasonlók.

Arena 9 hangszórórendszer

A tökéletes hangszóró készlet a totális játékba feledkezéshez. Az Arena 9 valódi térhatású, kétutas hangszóró kialakítása, dedikált középső csatornája, erőteljes mélynyomója, vezeték nélküli hátsó hangsugárzói és a képernyőn megjelenő képhez szinkronizált RGB megvilágítása a teljes játékba merülést biztosítja. A játékosok számára a legjobb hangélményt nyújtja.

A világ első USB csatlakozós, 5.1-es, gaming hangszórórendszereként az Arena 9 egyszerűvé teszi a beállítást egyetlen USB-csatlakozón keresztül a számítógéphez és a vezeték nélküli hátsó hangsugárzókhoz.

Használd az USB-t a játék hangjainak megszólaltatásához a PC-n vagy a Mac-en, illetve a PlayStation-ön! A játékosok kihasználhatják az optikai és szabványos 3,5 mm-es Aux csatlakozás előnyeit telefonokhoz, táblagépekhez, TV-khez és egyéb audioeszközökhöz, a széles körben kompatibilis Bluetooth pedig kábelmentes élményt és kényelmes kapcsolatot biztosít a telefonnal és egyéb eszközeiddel.

Az Arena akusztikájának kiterjesztése és teljes körű testreszabása érdekében a SteelSeries a Sonar Audio Software Suite szoftvert kínálja a játékosoknak, amelyet kifejezetten a bonyolult és erőteljes hangok testreszabásához terveztek. A felhasználók a hang szinte minden aspektusát beállíthatják a 10 sávos parametrikus EQ-val, kiolthatod az akusztikus visszhangot, a Spatial Audio-val szimulálhatod a térbeli hangzást, és ezen felül még sok-sok más funkció is áll a rendelkezésedre.

KATTINTS A TOVÁBBI STEELSERIES TERMÉKEKÉRT

 

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!