Halálos játszma Szaturnusszal és Vénusszal

Mi, a Lethal Gaming Gear-nél, elhatároztuk, hogy kifejlesztjük a saját egérpad sorozatunkat, amely mindenekelőtt a felületi anyag minőségére összpontosít, anélkül, hogy kifosztanánk a zsebeidet. Megalkottuk a Saturn és a Venus padokat.

Professzionális támogatóinkkal karöltve egy évnyi kutatás, fejlesztés és tesztelés végeredménye amit most eléd tehetünk. Szeretnénk nagyon alázatos köszönetet mondani ügyfeleinknek, hogy támogattak minket, és valóra váltották ezeket az egérpadokat. Reméljük, tetszeni fog nektek!

 

Saturn

A Saturn egérpadot azoknak tervezték, akik irányítani szeretnének, miközben továbbra is a könnyű siklást preferálják. Találóan a Szaturnuszról nevezték el, jól irányítható egy kis plusz különlegességgel. A control típusú padoknál a statikus súrlódás a spektrum alsó felén található, míg a dinamikus súrlódás határozott érzést biztosít “ragadás” nélkül. Maga a felület többnyire sima, de könnyű textúrájú. Természetes gumi alappal és varrott élekkel rendelkezik. A közepes siklási sebességre összpontosít, megfelelő fékezőerővel.

– Típus: Control / Medium

– Természetes gumi alap

– Alacsony profilú varrott élek

– Poliészterből készült

– Vastagság: 4 mm

XL: 490 x 410 x 4 mm

XL SQ: 500 x 500 x 4 mm

XXL: 1000 x 500 x 4 mm

 

Venus

A Venus egérpadot azoknak tervezték, akik alacsony kezdeti súrlódásra és siklási sebességre vágynak, miközben összességében továbbra is kiegyensúlyozottak maradnak. A kiváló minőségű alapnak köszönhetően a fékezőerő továbbra is jó. Maga a felület sima tapintású, mégis enyhe textúrájú. Természetes gumi alappal és varrott élekkel rendelkezik. A sima, de texturált felület az alacsony kezdeti súrlódásra és siklási sebességre összpontosít.

– Típus: Hibrid / Sebesség / Kiegyensúlyozott

– Természetes gumi alap

– Alacsony profilú varrott élek

– Poliészterből készült

– Vastagság: 4 mm

XL: 490 x 410 x 4 mm

XXL: 1000 x 500 x 4 mm

3XL: 1200 x 550 x 4 mm

 

KATTINTS A KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEKÉRT

 

 

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!