Linkmegosztás: pofonegyszerű a fájlok megosztása Asustor-on

Nemcsak otthon van a központban az ASUSTOR NAS, hanem attól távol is használhatod a rajta tárolt tárolt fájljaidat. Ehhez az ASUSTOR számos mobilalkalmazást kínál, mint például az AiFoto 3 vagy az AiData. Velük mindig kéznél lesz, amire szükséged van. De nem csupán könnyen elérheted a dokumentumokat, hanem megosztott hivatkozásokkal mások számára is hozzáférést adhatsz. Ne aggódj, az ASUSTOR NAS számos védelmi rendszerrel óvja a tartalmát!

Az AiData és az AiFoto mobil alkalmazásokkal egyrészről a NAS-on tárol fájlok lesznek elérhetők a mobilodon, másrészről a mobilon levő dokumentumokat és fényképeket is biztonságba helyezheted a NAS-on. A fájlok megosztása a mobilról is megoldható.

AiData

Az AiData a NASon tárolt fájlok otthona a mobilodon. Tudsz böngészni, feltölteni, letölteni és megosztani is, minden fájl könnyen elérhető. Az AiData segítségével egyszerűen készíthető biztonsági másolat a telefon fájljairól közvetlenül a NAS-ra. A fájlok linkjeinek megosztásával akár közös munkára vagy egyszerű betekintésre is gyorsan lehetőséged nyílik.

 

AiFoto 3

Az AiFoto 3 alkalmazás a fényképekre specializálódott és azok böngészését, megtekintését és biztonsági mentését biztosítja ASUSTOR NAS-on. A telefonon tárolt fényképekről egyszerűen és automatikusan  készül a biztonsági mentés ASUSTOR NAS készülékre. A megosztási linkek pedig megkönnyítik a fényképek és videók megosztását másokkal. A megosztási hivatkozások szinte minden böngészővel rendelkező számítógépen működnek, így biztosítva a képek megosztását bárkivel a felbontás vagy a fényképek minőségének romlása nélkül.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!