Jobbra vagy balra? Lehet mindkettő!

A SWAFAN egy ventilátor újdonság, a cserélhető ventilátor lapát révén te határozhatod meg, hogy kiszívja a házból a levegőt vagy befújja a friss légáramlatot a házba. Ha többféle légáramlási igényed van, akkor is egyetlen ventilátor csomaggal megoldhatod. Persze később meggondolhatod magad és bármelyik ventilátor fújási irányát átállíthatod. A SWAFAN ventilátorokhoz kétféle lapátot kapsz, két légáramlási iránnyal, amelyek később bármikor cserélhetők egymással anélkül, hogy az egységes RGB világítást vagy ventilátor típusokat kellene cserélned.

A SWAFAN a Thermaltake első cserélhető lapátos ventilátor típusa. A három darabos csomagban a három ventilátorhoz 3-3 db ellentétes lapátállású forgókerék van. A fekete címkés, szokásos irányú lapátok már a helyükön is vannak, de kicserélheted őket az ellentétes irányba fújó ezüst címkés lapátokkal.

A kétféle matrica segít, hogy a gépházban rápillantással is tudd, melyik lapát éppen merre fújja a levegőt.

 kivehető lapátoknak van egy járulékos hasznuk is, a tisztítás gyerekjáték: vedd ki, mosd el és pattintsd vissza.

Az azonos típusú ventilátorok egységes, rendezett képet mutatnak, könnyű velük a megvilágítás kialakítása. Ha szükséges, a légáram iránya bármelyik ventilátoron utólag megváltoztatható anélkül, hogy egy másik típusú, fényű, stb. ventilátort kéne behelyezned.

A SWAFAN RGB ventilátorok a TT RGB PLUS Ecosystemhez tartoznak.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉK

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!