A Bespoke Jet Pet szőrmentes otthont biztosít a vedlési szezonban is

Az ősz egy varázslatos évszak, ám a kisállattartók pontosan tudják, hogy ilyenkor nem csak a falevelek hullanak. Négylábú kiskedvenceink is ebben az időszakban válnak meg nyári bundájuktól, a nemkívánatos szőrszálak pedig otthonunk bármely pontján felbukkanhatnak és tehetik tönkre a tökéletes őszi bekuckózós pillanatokat. A vedlési szezonban jól jön a profi segítség: a Samsung Bespoke Jet Pet praktikus funkciói könnyedén veszik fel a harcot az elhullajtott szőrszálakkal, hogy otthonunkat tisztán tartsák.   

 

Az őszi időszak nem csak lehulló falevelekkel, de kiskedvenceink vedlési időszakával is egyet jelent. A lakásban felbukkanó nemkívánatos szőrszálakkal nem könnyű felvenni a harcot, ám ami a hagyományos porszívókkal egy végeláthatatlan küzdelemnek tűnhet, a Samsung Bespoke Jet Pet hatékony funkcióinak köszönhetően gyerekjáték otthonunk tisztán tartása kisállatok mellett is.

Az állattartók igényeire is megoldást kínáló eszközhöz egy Kisállat kefe is párosul, amely sörtékkel kombinálja a gumifúvókát, hogy megkönnyítse a láthatatlan szőrszálak eltávolítását is. Emellett a többrétegű szűrőrendszer a háziállatok által okozott finom port 99,99%-át képes eltűntetni. Az All-in-One Clean Station™ multifunkciós töltőállomás hatékonyan üríti a porgyűjtőt és tölti fel az akkumulátort, a porzsák kiürítéséig pedig minden port, szőrszálat vagy akár apróbb bogarat magába zárva gátolja a baktériumok szaporodását.

Könnyű vezérlésű és vezeték nélküli kialakításának köszönhetően a Bespoke Jet Pet egyszerű kezelhetőséget és mozgást biztosít, miközben csökkenti a csukló megterhelését, hosszú élettartamú akkumulátora pedig lehetővé teszi az egész lakás porszívózását, saroktól sarokig akár egy órán keresztül egyetlen töltéssel[1]. A teleszkópos cső 3 hosszúsági fokozatban is állítható, ami további ergonomikusabb használatot biztosít. A Bespoke Jet Pet digitális inverteres motorja erős, akár 210 W-os szívóerővel erőteljes tisztítást kínál, akár a legfinomabb szőr- és porszemcséket is eltávolítva.

Látogasson el a Samsung.com weboldalra a Bespoke Jet Pet készülékkel kapcsolatos további információkért.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek
Bevamatech

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!