Minden Thermaltake hűtő Intel LGA 1700 kompatibilis

Az új Intel 12. generációs processzorok bevezetésével a Thermaltake mindent megtesz, hogy megfeleljen a felhasználók magas igényeinek. Immáron összesen 47 hűtőmegoldás támogatja az új LGA 1700 foglalatot: léghűtők, folyadékhűtők és egyedi folyadékhűtő megoldások. A korábbi kedvenc hűtési megoldásodat sem kell kukáznod, ha az új platformra váltasz, mert a Thermaltake L1700 Upgrade csomagokat készített hozzájuk.

A magas színvonalú PC építéséhez kiemelkedő hűtési teljesítményt nyújtó Thermaltake megoldások állnak a rendelkezésedre. Ne hagy ki a Thermaltake két kibővített sorozatát, amelyek a közkedvelt TOUGHFAN sorozatból építkeznek: a TOUGHAIR sorozat és a TOUGHLIQUID ARGB sorozat.

A TOUGHAIR sorozat CPU léghűtői három különböző modellje a TOUGHAIR 110, TOUGHAIR 310 és TOUGHAIR 510 típusok. Optimalizált légáramlatát nagy statikus nyomású ventilátorok hajtják, amely ventilátorok megegyeznek a TOUGHFAN 12 ventilátorokkal. Speciálisan kialakított aszimmetrikus bordaszerkezet rézzel kombinálva. Hőcsövek a hűtőbordák között. A TOUGHAIR sorozat valóban a tökéletes hőtechnikai megoldás lehet egy új, következő generációs építkezéshez.

A termékeket itt találod.

A TOUGHLIQUID ARGB sorozat többfunkciós folyadékhűtő, három modellel: TOUGHLIQUID 240 ARGB, TOUGHLIQUID 280 ARGB és TOUGHLIQUID 360 ARGB. A TOUGHLIQUID ARGB sorozat  TOUGHFAN ventilátorral felszerelt sorozat, amely támogatja az 5 V-os RGB-kompatibilis alaplapokat, lehetővé téve a felhasználók számára a forgósapka alatti 6 LED vezérlését. A felhasználók a világítási effektusokat is kapcsolhatják a vizesblokk beépített vezérlőjével.

A termékeket itt találod.

 

A legújabb Intel LGA 1700 CPU foglalathoz egy új rögzítőkészletre van szükséged, mellyel a meglévő vagy a kiszemelt új Thermaltake hűtőmegoldást a processzorhoz kapcsolhatod. Ezeket a csomagokat Thermaltake LGA1700 Upgrade kit néven találod, így a platformváltás során a hűtőrendszert nem kell cserélned.

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!