Instagram az NFT-k és a WEB 3 kapujában

Instagram az NFT-k és a WEB 3 kapujában

Az Instagram felhasználók hamarosan létrehozhatják, megjeleníthetik és eladhatják a platformon a NON-FUNGABLE-TOKEN (NFT) képeiket. A Meta (META) a Creator Week 2022 rendezvényén jelentette be az új funkciót, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy digitális alkotásokat készítsenek és értékesítsenek az Instagramon és azon kívül is.

Fontos újítások:

   – Az Instagram felhasználók hamarosan képesek lesznek NFT-ket létrehozni, bemutatni és értékesíteni.
   – A közösségi platformon 2024-ig nem számít fel díjat az NFT-k létrehozásáért és eladásáért.
   – A Polygon biztosítja majd a blokklánc infrastruktúrát az új funkcióhoz.

A Polygon és az Arweave biztosítja az infrastruktúrát

Az Instagram a Polygon blokkláncot fogja kihasználni, hogy a felhasználók NFT-ket vehessenek és adhassanak el. A hír megjelenése után a MATIC, a Polygon hálózat natív tokenje több mint 14%-ot ugrott.

A funkció az Arweave decentralizált adattárolási protokollt fogja használni az alkotói NFT-k tárolására. A hírt követően az AR, az Arweave natív token árfolyama több mint 50%-kal ugrott meg.

Emellett az Instagram-felhasználók összekapcsolhatják Solana és Phantom tárcáikat, hogy a digitális gyűjtemények alternatív formáit, köztük videókat is bemutathassanak.

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!