Zyxel okosvezérelt switchek maximális rugalmassággal

Ismerd meg a Zyxel GS1900 sorozat okosvezérelt switch eszközök legfontosabb jellemzőit, amely a legjobb PoE képes választás kis- és középvállalkozásod  számára!

A Zyxel GS 1900-as sorozat legfontosabb technikai paraméterei és kiemelt előnyei:

Szinte hangtalan
A sorozat ventilátor nélküli és beépített intelligens ventilátoros modelleket is tartalmaz. Az intelligens ventilátort úgy tervezték, hogy automatikusan állítsa be a sebességet a készülék hőmérséklete alapján. A kapcsoló működése közben alig hallani a hangot. Ideális irodai környezetbe.

Egyszerű és intuitív kezelés
Az okosvezérelt GS1900 sorozatú switch web-alapú interfésszel és fejlett funkciókkal rendelkezik az egyszerű kezeléshez, mint például a VLAN, QoS, IGMP Snooping, Link Aggregation (LAG), IPv6 és DoS. Ezenkívül a felhasználóbarát varázsló segít gyorsan végigjárni a beállítást, a konfigurációt és még a speciális beállításokat is.

Gyors Gigabit teljesítmény
A GS1900 sorozata teljes, nem blokkoló sávszélességgel, akár portonként 1 Gbps-re is képes. Nagyszerű választás azoknak a kis- és középvállalkozásoknak, akik nagy sebességű üzleti hálózati alkalmazásokra szeretnének áttérni.

Az intelligens PoE+ több eszközt biztosít egyszerre
A PoE modellek alapértelmezett PoE-fogyasztási móddal rendelkeznek és optimalizálják az energiaköltségvetést. Ez azt jelenti, hogy egyetlen kapcsoló több hozzáférési pontot, IP-kamerát és VoIP-telefont képes ellátni, így jobb megtérülést biztosít vállalkozása számára. Mindegyik támogatja az IEEE 802.3at portonként maximum 30 W-ot biztosítva.

A Zyxel switchek segítségével megvalósítható a korszerű IP Felügyelet

A nagyobb felbontású, egyszerűen telepíthető és menedzselhető felügyeleti rendszerek iránti növekvő igényeknek köszönhetően, az analóg biztonsági kamerákat fokozatosan felváltják a digitális IP kamerák. Az IP kamera technológia fokozott fejlődésével párhuzamosan a PoE switchek alapvető szerepet játszanak a felügyeleti telepítésekben. A Zyxel kifejezetten felügyeleti alkalmazásokhoz tervezett PoE switcheket kínál.

 Speciális hardver
 Beépített Auto Camera visszaállítási képesség
 Megszakítás nélküli, 24/7 IP kamera működés
 Nagyobb PoE energia büdzsé, több IP-kamerát is képes táplálni, még akkor is, ha minden port csatlakoztatva van.
 Uplink Portok – lépcsőzetes felügyeleti hálózatok igényeinek kielégítésére, anélkül hogy elfoglalnák az IP-kamerák portjait.
 Kiterjesztett hatótávolságú üzemmóddal töri át a 100 méteres korlátozást

Teljes Port kínálatunk

A Zyxel kínálatában a kicsitől a nagy portig terjedő modelleket is megtalálhatjuk, amelyek alkalmasak bármilyen igény kielégítésére.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!