Az FTX csődöt jelentett, érdekes ügyletek derültek ki a háttérből

Az FTX csődöt jelentett, érdekes ügyletek derültek ki a háttérből

 

Új részletek derültek ki azokról a háttérbeli eseményekről, amelyek miatt az FTX kriptotőzsde likviditási válságba került, ami a platform összeomlásához vezetett.

Sam Bankman-Fried az FTX és az Almeda vezetője állítólag mintegy 4 milliárd dollár értékű alapot utalt át az Alamedába, amelyet olyan tokenek alkotnak, mint az FTT, és a Robinhood kereskedési platformban elhelyezett ügyfél befizetések – jelentette a Reuters november 10-én.

A hírek szerint az átutalt pénzeszközök egy része ügyfélbetéteket jelentett, amelyről Bankman állítólag nem tájékoztatta az FTX többi vezetőjét. Az ügyfélbetétek pontos értékét azonban még nem sikerült meghatározni.

Bankman állítása szerint 8 milliárd dolláros hiány keletkezett az FTX tőzsdénél. Külső befektetésekkel próbálja meg pótolni hogy, ez sikerül e neki azt napokon belül megtudjuk.

Szponzori események:

A Mercedes pénteken bejelentette, hogy felfüggeszti az FTX nevű kriptotőzsdével között szerződését, és a Brazil Nagydíjon már nem lesznek ott a cég logói a Mercedes autóin.

A cég még 2021 végén kötött többéves szerződést a Mercedes csapatával, emellett 135 millió dollárt fizettek a Miami Heats NBA-csapatnak, hogy 2040-ig FTX Arenára nevezzék át a stadionjukat.

 

Szeretnél kriptot nyerni? Nincs más dolgod csak jól tippelni és nyerhetsz.

(F1 tippelős játék katt ide)

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!