Binance és Christiano Ronaldo közös NFT-t dob piacra

Cristiano Ronaldo és a Binance közös NFT-kollekciója november 18-tól lesz elérhető. A kampány célja, hogy rajongói az NFT-k világán keresztül megismerkedjenek a Web3-mal és a kriptovaluták világával. – írta a Coingape.

Hisszük, hogy a metaverzum és a blokklánc az internet jövője. Megtiszteltetés számunkra, hogy együttműködhetünk Cristianóval, hogy minél több embernek segítsünk megérteni a blokkláncot, és bemutassuk, hogyan építjük a Web3 infrastruktúrát a sport- és szórakoztatóipar számára

– mondta He Yi, a Binance társalapítója és marketingvezetője.

Minden NFT Ronaldót ábrázolja életének ikonikus pillanataiban, a karrierjét meghatározó mozzanatoktól kezdve a gyermekkorától egészen a legendás ollózásáig.

  – Super Super Rare (SSR)
  – Super Rare (SR)
  – Rare (R)
  – Normal (N)

A 45 legnagyobb értékű CR7 NFT (5 SSR és 40 SR) kerül árverésre a Binance NFT marketplacen. Az aukció 24 órán át tartott nyitva, ahol az NFT-ket a legmagasabb ajánlatot tevő kapta meg. A licitárak 10 000 BUSD-től indulnak az SSR-ek esetében és 1700 BUSD-től az SR-ek esetében.

A további 6,600 NFT-t (600 R és 6,000 N) a Binance-on 77 BUSD-től kezdődően kínálják a Normal ritkaságért.

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!