Lamzu Atlantis szuperkönnyű vezeték nélküli egér

Már nem igaz, hogy a vezeték nélküli egér nehezebb és lomhább a vezetékes társainál. A Lamzu Atlantis remek példa erre, csupán 55 g üzemkészen. Vezeték nélkül használhatod ezt a legfejlettebb szenzorral felszerelt egeret, de ha úgy jobb, akkor csatlakoztass vezetéket hozzá. Huanno blue shell pink dot kapcsolója 80 millió kattintásra van méretezve. Hosszú üzemidő vezeték nélkül, cool megjelenéssel.

A LAMZU csapat a perifériák rajongóinak lelkes csoportja, szenvedélyesen készítenek prémium minőségű termékeket. A csapatban megszállott hardcore FPS játékosok és dizájnerek, tervezőmérnökök, valamint ellátási lánc menedzserek vannak több mint 20 év tapasztalattal. Ja és DIY geek-ek is.

 

 

Ami a játék egereket illeti, észrevették, hogy sok érdekes téma van, mint például a kattintás érzése, a megfogás érzése, a hang, a tapintás, a forma és a stílus, ami mind-mind valójában szubjektív jellemző,  személytől függő, hogy milyen termék tesz elégedetté valakit.

Sok éves tervezési, gyártási és tesztelési tapasztalat után felismerték, hogy vannak olyan egyedi ötleteik, amelyeket jelenleg senki sem kínál a piacon. Időt, energiát és pénzt fektettek a termékek tervezésének új módjainak kipróbálásába.

Nincs olyan tökéletes termék, amely minden felhasználónak megfelelne. Kipróbálva új struktúrák tervezését, új anyagok használatát és új eljárásokat, amelyekkel sikerül egy olyan terméket létrehozni, amely ki tudja elégíteni a tapasztalt csapatjuk tagjait, akkor lesz egy felhasználói csoport, amely értékelni fogja ezeket az új alkotásokat.

Atlantis wireless mouse by Lanzu

 

 

Az ókori Atlantis koncepciója alapján tervezett egér használható vezetékkel és anélkül. Az egér szuperkönnyű, 55 g-os akkuval együtt és üzemideje az akkumulátorról eléri a 70 órát.

 

 

A legfejlettebb érzékelő, a Pixar 3395 mellett strapabíró Huanno blue shell pink dot kapcsolókat kapott.

 

 

Az egér befoglaló mérete 123 mm x 66 mm x 38 mm. Az egyik legkomfortosabb egér a karmos megfogás kedvelőinek.

 

 

Az egér alja autentikus, egyedi. Ötféle színkombinációban tudod megvásárolni.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!