Okos névjegykártyákkal frissíti termékpalettáját a Be-Va Chip

Blogunk névadója és tulajdonosa, a Be-Va Chip Kft. új innovációval, saját gyártású termékkel bővíti termékpalettáját. A SmartNevjegy.hu okos névjegykártyákkal azoknak a magánszemélyeknek, cégeknek és vállalkozásoknak nyújtanak megoldást, akiknél rendszeresen a személyes találkozó és az elérhetőségek cseréje. Ezek a hibrid eszközök az utóbbi problémára nyújtanak egy a hagyományos névjegykártyákat teljesen fölöslegessé tevő megoldást.

A papír alapú nyomtatott névjegykártyák esetében sokszor szembesülünk annak hátrányaival. Elsősorban drága, hiszen fogyó eszközről beszélünk, amelyet rendszeresen után kell rendelni. Nem elég rugalmas, hiszen adatváltozás esetén a meglévő készletet kidobhatjuk és ismét újakat kell beszerezni. Ez mellett pedig felmérések igazolják, hogy az átadott hagyományos névjegykártyák jelentős százaléka néhány napon belül a kukában végzi, amely nem előnyös a környezetünk megóvásának szempontjából.

A Be-Va Chip Kft. vezetője és a Crypto Chip Token startupban dolgozó szakértői csapat folyamatosan kutatja az új lehetőségeket, amely során felmerült az NFC technológián alapuló okos névjegykártyák gyártásának ötlete. Természetesen erre már léteznek a világban megoldások, azonban mi itt is szerettünk volna valami egyedit alkotni.

Mi az az NFC?

Lássuk mit mond erről a Wikipedia idevágó szócikke:

“Az NFC (Near field communication) egy rövid hatótávú kommunikációs szabványgyűjtemény okostelefonok és hasonló (általában mobil) eszközök között, egymáshoz érintéssel vagy egymáshoz nagyon közel helyezéssel (maximum pár centiméter) létrejövő rádiós kommunikációra. Alkalmazási területe a kommunikációs kapcsolatok létrehozásához szükséges adatcsere (például bonyolultabb, magasabb szintű kapcsolatok, Wi-FiBluetooth, beállítási adatai) gyorsítása, valamint az eszközök közötti azonosítási folyamat (pl. mobiltelefon – headset) gyorsítása, elvégzése.

NFC kapcsolódás lehetséges egyszerűbb, passzív, energiatáplálást nem igénylő eszközzel is, az úgynevezett NFC „tag”-gel. Ez esetben az NFC tagen tárolt információkat (pl. URL cím, vCard, szöveg) aktív eszköz segítségével lehet leolvasni.

Felhasználási területek

Az NFC egy olyan RFID rendszer, ami kétirányú kommunikációt tesz lehetővé a végpontok között, ellentétben az olyan korai rendszerekkel, mint például az érintésmentes okos kártyák, melyek csak egyirányú kommunikációra (olvasás) alkalmasak.”

Leegyszerűsítve arról van szó, hogy a SmartNevjegy.hu okos névjegykártyákon digitális formában adatokat tárolunk, amelyet egy NFC chip olvasására képes eszköz (esetünkben mobiltelefon) közelében tartva az beolvasásra és megjelenítésre kerül. A hagyományos névjegykártyák tukmálása helyett ezt az eszközt elég csak a partner telefonjához érinteni és annak kijelzőjén azonnal megjelennek adataink, személyes elérhetőségeink. Ráadásul ezeket az adatokat partnerünk egyetlen gombnyomással elmentheti a névjegyzékébe.

Kártya érintése és mentés. Ennyire egyszerű. A találkozás és adatcsere így emlékezetes marad, a partnereink nem felejtenek el bennünket.

 

1. MAGÁNSZEMÉLYEKNEK, ÜZLETKÖTŐKNEK, EGYÉNI VÁLLALKOZÓKNAK

Az okos névjegykártyákon belül kategóriákat hoztunk létre. Az első kategória elsősorban a magánszemélyeknek, üzletkötőknek szóló típus, amelyen belül két fajta létezik: a standard designnal vagy a megrendelő által készített designnal rendelkező. Tovább az okos névjegykártyákhoz.

 

2. CÉGEKNEK, VÁLLALKOZÁSOKNAK

A következő kategóriába soroltuk a cégeknek, vállalkozásoknak mennyiség függvényében különféle kedvezményekkel elérhető változatokat. Tovább az okos névjegykártyákhoz.

 

3. VÁSÁRLÁSI KEDVEZMÉNNYEL ÖSSZEKÖTÖTT OKOS NÉVJEGYKÁRTYÁK

Végezetül, de nem utolsósorban azoknak szerettünk volna kedvezni, akik nyitottak a blokklánc technológia iránt, esetleg gyűjtik az NFT-ket. Ezen felül pedig szeretnek kedvezményesen vásárolni. Tovább az okos névjegykártyákhoz.

Számukra létezik egy olyan okos névjegykártya, amelyhez ajándék Crypto Chip Hűségkártya NFT-t is adunk. A típustól függően választott örökös kedvezmény minden Be-Va Chip webáruházban történt vásárlás alkalmával érvényes.

 

Hasonló termékek léteznek a hazai és nemzetközi piacon egyaránt, de olyan okos avagy hibrid névjegykártyák, amelyek a további felhasználhatóságot (vásárlási kedvezményt, NFT-t) nyújtanak egyedülállóak kínálatunkban. További adatokat, információkat a https://smartnevjegy.hu weboldalon találhatunk, ahol a termékeket meg is lehet rendelni.

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!