Kingston Fury Renegade DDR5 család: akár 7200 MT/s

A Kingston FURY Renegade DDR5 család a rendszerteljesítmény maximalizálására készült. A család tagjai speciális, agresszív hőelvező palásttal és egyes modelljei ezen felül RGB világítással készülnek. 6000 MT/s – 7200 MT/s sebességet és akár 32 GB-os készletkapacitást kínálnak. A DDR5 beépített ECC-vel (ODECC) rendelkezik a jobb stabilitás érdekében az extrém sebességeknél és kettős 32 bites alcsatornával a nagyobb hatékonyság érdekében.

Használd ki az extrém túlhajtási lehetőségeket! A DDR5 a memóriatechnológia egy teljesen új korszakát nyitja meg, hogy az extrém túlhajtást a korábbi generációknál stabilabb opcióval kínálja.

Agresszív alumínium hőelosztó palást kialakítás. Az újonnan tervezett fekete-ezüst alumínium hőelosztó és a hozzáillő fekete nyomtatott áramköri lap gondoskodik arról, hogy a vas ne csak működjön, hanem jól is nézzen ki, a memória modul kiegészíti egy modern számítógép megjelenését.

A megjelenés terén még többre vágysz? Dinamikus RGB világítás és agresszív hőelosztó egyben. Keltsd életre a rendszert a 16 féle, előre beállított RGB világítási effektussal, amelyeket  a Kingston FURY CTRL vagy az alaplapgyártó RGB szoftverével állíthatsz be! Az újonnan tervezett fekete és ezüst alumínium hőelosztóról és a hozzáillő fekete nyomtatott áramköri lapról sem kell lemondanod.

A teljesítmény maximalizálására tervezték. Akár 7200 MT/s sebességgel és gyors CL32 időzítéssel! A Kingston FURY Renegade DDR5 memóriák a mérnökök által kézzel behangolt, prémium komponenseket tartalmaznak, amelyeket szigorúan teszteltek az iparág vezető alaplapjaival való kompatibilitás érdekében. A modulok 100%-os gyári ellenőrzéssel támogatják a sebességet és a a problémamentesműködést. A túlhajtás élmény lesz és nem bosszúság.

KINGSTON FURY TERMÉKEK A BEVACHIP.HU WEBÁRUHÁZBAN

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!