Xtrfy M8 Wireless – ultrakönnyű vezeték nélküli egér játékosoknak

Ismerd meg a csúcskategóriás, vezeték nélküli teljesítményt és a páratlan formát. Az orr kialakítása innovatív, alacsony felépítésű. Az M8 Wireless egyedi tervezése az irányítás és a pontosság új szintjét kínálja.

A pontosság növelése érdekében az egér elejét, mondjuk úgy, hogy az orrát belenyomták a földbe. A gombok előre néző pereme 4 mm-re van az egérpadtól. Ezzel az ujjak közelebb kerülnek az egérpadhoz, ami sokkal precízebb mozgatást tesz lehetővé. Az M8 Wireless valóban nem csak egy szokványos szimmetrikus egér.

 

 

Az esport szintű teljesítmény megjelent a vezeték nélküli egereknél is. Az Xtrfy márka az esportból született, és náluk a teljesítmény az első. Az elmúlt éveket a vezeték nélküli technológiájuk fejlesztésével töltötték, hogy a professzionális játékosok akkor is számíthassanak rá, amikor az a legfontosabb. Az M8 Wireless késésmentes, 1 ms-os vezeték nélküli kapcsolattal és a Pixart legnagyobb teljesítményű játékérzékelőjével, a 3395-tel érkezik.

 

 

Az M8 vezeték nélküli és mégis csupán csak 55 gramm. A 300 mA-es akkumulátorral és sima felületű, lyukmentes burkolattal együtt is. Az M8 az Xtrfy eddigi legkönnyebb egere. Gondosan felépített és megtervezett a minimális súly elérésének érdekében, de a tartósság feláldozása nélkül.

 

 

Akár 75 órát is játékkal tölthetsz egyetlen feltöltéssel. Az akkumulátor kibír egy egész hétvégés LAN partit és a maratoni streamelést is.

 

 

Melyik színt vinnéd? Itt a Frosty Mint, a Frosty Purple, a White és a Black, valamint a közönségkedvenc Retro is. A színválaszték visszatért az új M8-as sorozatban. 5 különböző kiadás – válasszd ki a kedvenced!

 

 

– Különleges szimmetrikus forma

–  Pixart 3395 gamer optikai szenzor

– 55 g

– Kailh GM 8.0 kapcsolók

– PTFE csúszótalpak

– Matt, textúrázott felület

– Bállítások üzem közben, szoftver nélkül módosíthatók

 

 

– CPI: 400 – 26 000

– Polling rate: 125/500/1000 Hz

– Lift-off: 1 mm / 2 mm

– Debounce: 2 / 4 / 8 / 12 ms

– Max. gyorsulás 50 G

– Kapcsolat: 2,4 GHz vezeték nélkül vagy USB A – USB C kábellel, kábelhossz 1,8 m Xtrfy EZcord® Pro

– OS: Win XP/Mac OSX 10.1 vagy újabb

 

XTRFY EGEREK A WEBÁRUHÁZUNKBAN

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!