Csajos gamer szék a Genesistől

A német gyártó egy rózsaszín-fehér Nitro gamer székkel rukkolt elő.

A német Genesis egyre népszerűbb a játékosok körében, hiszen kifejezetten őket célozzák termékeikkel. Gamer asztal, egerek és billentyűzetek, hangrendszerek, hátizsákok és persze gamer székek alkotják a portfóliót – a teljesség igénye nélkül. Utóbbiak táborát most egy igen érdekes újdonsággal bővítik: a legújabb 710 és a 720 ugyanis megjelenésével kifejezetten a lányokat célozza.

Az igazsághoz tartozik, hogy a Nitro 720-ból fekete-piros változat is elérhető a lányokat a rózsaszín-fehér (vagy rózsaszín-fekete) színkombinációval csalogatják mindkét modell esetében. Mindkét szék 150kg-ig hitelesített, fém vázra épített és műbőr borítást kapott. Háttámlájuk 135 fokig dönthető anélkül, hogy a hanyatt esés réme fenyegetne.

Az egyetlen érdemi különbség a két újdonság között tulajdonképpen csak a karfánál érhető tetten. Ez a Nitro 710 esetében ugyanis 2D-s, a Nitro 720-nál pedig 3D-s. Ez annyit tesz, hogy előbbinél csak a karfa magassága és a kartámaszok iránya állítható, míg utóbbinál ezeken túl a kartámaszok pozíciója is előre-hátra.

A Genesis az újdonságokat derék- és nyakpárnával is megtámogatja. Mindkét szék Class4-es gázlifteket kap, így az időtállósságra sem lehet majd panasz. A gyártó az árazásban sem tett jelentős különbséget: a Nitro 710 230 euróért, a Nitro 720 pedig 240 euróért vásárolható meg. (Forrás: aqua.hu)

GENESIS GAMER SZÉKEK A BEVACHIP.HU WEBÁRUHÁZBAN

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!