Nyáron jöhet a Lenovo ultra-ultraszéles monitorja

Az újdonság 32:9-es képaránnyal rendelkezik, ívelt és hatalmas.

Manapság már az ultraszéles monitorok is legalább a piaci kínálat felét elfoglalják. Ezen belül is van olyan választék, hogy bárki megtalálja a neki megfelelő modellt, legyen szó az árazásról, a méretről, a felbontásról vagy az egyéb tulajdonságokról. Viszont a Lenovo most egy olyan újdonságot jelentett be, amely még ebből a piaci szegmensből is kilóg egy picit.

Vagyis nem is picit, mert egy hatalmas monitorról van szó. A P49W-30 nevéből már sejthető, hogy egy 49 hüvelykes monstrum az újdonság, amely ráadásul ultra-ultraszéles lesz. A szokásos 21:9 helyett 32:9 arányt kapunk, ami lényegében két 16:9-nek felel meg. A batár Black IPS panelt kap, ennek felbontása 5120*1440 pixel lesz.

Egy ekkora monitort már muszáj meghajlítani, így ez is egy íves kijelző lesz. Azt, hogy nem játékosoknak tervezik, az is mutatja, hogy a panel mindössze 60Hz-en frissül. A kontrasztarány 2000:1, a fénysűrűség pedig 350cd/m2. Hogy milyen csatlakozókkal szerelik majd fel, azt egyelőre nem tudni, de azt igen, hogy kapunk két 5W-os hangszórót is.

A Lenovo tervei szerint a P49W-30 csak valamikor 2023 nyarán, annak is a második felében landolhat a boltok polcain. Mint már említettük, nem egy játékosoknak szánt darabról van szó, sokkal inkább munkához szánják. Az árazása is elég üzletinek tűnik, hiszen a hírek szerint 1700 dollárt is elkérnek majd egy-egy darabért.

LENOVO MONITOROK A WEBÁRUHÁZBAN

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!