Nagy gyorsulást hoz magával a Galaxy S23

A Samsung továbbra is vezeti az okostelefon-gyártók rangsorát, és a Galaxy A12 idén a legnépszerűbb típusuk volt. A napokban külső források olyan részleteket osztottak meg a közelgő Galaxy S23-szériáról, amelyek a nyers erőre vonatkoztak. A Samsung Galaxy S23-sorozat új chipje révén jóval erősebbek lesznek a telefonok, amire szükség lesz az S22 szereplése miatt.

A Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 chip CPU-jának 36, GPU-jának pedig 48 százalékos előrelépése jelentős gyorsulást hoz magával. A Samsung az Exynos-vonal elhagyásáról is döntött, bár a chip kisebb túlhúzásával érik el a fenti számokat, ami túlmelegedési problémákhoz vezethet. A felmerülő problémákat a gyártó az újratervezett hűtési mechanizmussal igyekszik orvosolni.

A Galaxy S22 az idei generáció, amely 30 millió példányban kevesebbet talált gazdára, mint tervezték. A Galaxy Z Flip 4 is rosszul teljesített az amerikai, kanadai, japán és kínai piacon, ahol 10 százalékos részesedés alatt maradt. A Galaxy S23-sorozat tagjai február első napján mutatkoznak be, február 17-i hivatalos megjelenéssel, az árak pedig várhatóan a Galaxy S22 árszintjét fogják követni. A Samsungnek tehát van mit javítania a csúcskategóriában, ahol az iPhone szerepel kiemelkedően jól. A Samsung Galaxy S23 telefonok által nyújtott teljesítménynek köszönhetően az S23-sorozat tagjai újabb sikereket érhetnek el a piacon.

SAMSUNG TELEFONOK A WEBÁRUHÁZBAN

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!