A CES-en mutatkozott be az ASUS ROG Azoth billentyűzet

A kompakt mechanikus billentyűzet a játékosokat célozza, OLED kijelzőt is kapott.

Javában zajlik az idei évindító CES, ahol természetesen az ASUS is jelen van. És ha kilátogattak, akkor tele is pakolták újdonságokkal a standot. Ezek között több vadonatúj perifériát is találni, mint például a most debütáló ASUS ROG Azoth gamer billentyűzetet.

Az újdonság a kompakt billentyűzetek táborát erősíti, mivel a teljes numerikus billentyűzet hiányzik róla. Viszont a kurzorbillentyűk és négy parancsbillentyű (insert, delete, pgUp, pgDn) így is odafértek a szélére. Felettük pedig egy 2 hüvelykes OLED-kijelzőt is találunk, ezen animációkkal szórakoztathatjuk magunkat vagy a beállításokat követhetjük nyomon.

A billentyűzet az ASUS saját ROG NX kapcsolóira épül, ebből red, blue és brown változat is választható lesz. Az adatokat 2,4 GHz-es vezeték nélküli kapcsolaton vagy USB Type-C/Type-A kábelen is továbbítani lehet. Utóbbi töltőkábelként is funkcionál. A beépített akkumulátor minimalista használat mellett akár 2000 órás üzemidőt is kibír.

A minimalista használatot gátolhatja a billentyűnként programozható RGB-világítás. Érdekesség, hogy a billentyűzet dobozában a szokásos kiegészítőkön túl egy a kapcsolók szétszedésére szolgáló eszközt és külön kenőanyagot tartalmazó üvegcsét is találunk. Az ASUS egyelőre nem árulta el, hogy mikortól és milyen árcédulával küldi a boltokba az újdonságot.

(Forrás: aqua.hu)

ASUS BILLENTYŰZETEK A WEBÁRUHÁZBAN

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!