Meglepő új egér érkezik az ASUS-tól

Az ASUS a CES-en bemutatta az ROG Harpe Ace Aim Lab Edition nevű gamer egeret, amely kifejezetten visszafogott kinézetű.

Az ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition egere egy jól átgondolt, visszafogott megjelenésű, de erős teljesítményű periféria. A pehelysúlyú kialakítás nagyon kényelmes lehet a játékosoknak, és a szimmetrikus kialakítás a bal- és jobbkezesek számára is ideális. A szenzor teljesítménye és a kapcsolók minősége is nagyon impozáns, biztosítva a játékosok számára a maximális precizitást és sebességet.

Az egér az ASUS saját tervezésű AimPoint szenzorával rendelkezik, ami 36 000 cpi-ig skálázható, 650 ips-t és 50G gyorsulást tud kezelni. A két fő billentyű alatt az ASUS saját tervezésű kapcsolói lapulnak, amiket 70 millió kattintásig hibamentességet ígérnek. A kommunikációs lehetőségek széles skálájával, a 2,4GHz-es rádióval és a Bluetooth 5.1-en való összekapcsolódással, az egér könnyen használható otthon és utazás közben is. Bár az ASUS még nem jelentette be az egerek árát és pontos elérhetőségi dátumát, de ez egy nagyon érdekes termék lehet a játékosok számára.

ASUS EGEREK A WEBÁRUHÁZBAN

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!