A Next Level Racing bemutatja a HF8 haptikus visszajelző játékpadot

A Next Level Racing (NLR) bemutatta legújabb termékét, az HF8 haptikus visszajelző játékpadot, amelyet kifejezetten a verseny- és a repülésszimulátoros használatra fejlesztettek ki. Az ausztrál márka az új évben is fenntartva a lendületet, a 2023-as évet ezzel a továbbfejlesztett termékkel indította.

A haptikus visszajelzésű játékpadok már régóta léteznek, de a korábbi változatok nem voltak túlságosan kifinomultak, és nem tudtak olyan árnyalt rezgéseket biztosítani, mint egy valódi autó vagy repülőgép pilótafülkéjében. A Next Level Racing HF8 játékpadja viszont nyolc egyedi haptikus visszajelző motort tartalmaz, amelyeknek köszönhetően az általuk kínált játékélmény valóban árnyaltabb és valósághűbb lesz.

Next Level Racing HF8
« A 7 »

Az NLR vezérigazgatója, Hess Ghah nyilatkozta: “Az új HF8 Haptic Feedback Gaming Pad áttörést jelent a Haptic Feedback eszközök számára, egyedülálló és izgalmas játékélményt kínálva ügyfeleinknek. A Next Level Racing látta a Realteus eredeti padjában rejlő potenciált, és a K+F csapatával dolgozott azon, hogy egyedülálló és izgalmas játékélményt kínáljanak az ügyfeleiknek.”

A Next Level Racing HF8 először a múlt hónapban mutatkozott be a németországi Nürnbergben megrendezett ADAC SimRacing Expón. Sok látogató dicsérte a terméket, amelynek köszönhetően az NLR még inkább megerősödött abban, hogy az új játékpadot a legjobb haptikus visszajelzésű játékpadnak tartják.

NEXT LEVEL RACING HF8 HAPTIC GAMING PAD A WEBÁRUHÁZUNKBAN

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!