A Crypto.com is elbocsátja dolgozóinak 20%-át

A Crypto.com is elbocsátja dolgozóinak 20%-át

A Crypto.com pénteken bejelentette, hogy elbocsátja a munkaerő 20%-át. Kris Marszalek vezérigazgató blogbejegyzésében azt írta, hogy a kriptotőzsde “ambiciózusan” növekedett, de nem tudta átvészelni Sam Bankman-Fried kriptoimperiumának, az FTX-nek az összeomlását további leépítések nélkül.

“Az összes érintett munkatársat már értesítettük” – írta Marszalek a bejegyzésben.

A vállalatnak a PitchBook adatai szerint 2450 alkalmazottja van, ami arra utal, hogy körülbelül 490 alkalmazottat bocsátottak el. A kriptotőzsdék és a hitelezők kénytelenek voltak agresszíven csökkenteni a létszámot, amit az FTX összeomlása és az azt követő válsághullám gyorsított fel.

Az FTX-hez hasonlóan a Crypto.com is nagy horderejű promóciós és szponzori szerződéseket kötött, és 2021-ben egy nagyra törekvő, 20 évre 700 millió dollárra értékelt névadási megállapodást kötött a korábbi Staples Centerre. Az aréna az NBA-ben szereplő Los Angeles Lakers otthona.

“Jelentős év áll előttünk, mivel továbbra is segítünk helyreállítani a bizalmat az iparágunkban” – írta Marszalek. Marszalek 2016-ban alapította a szingapúri székhelyű Crypto.com-ot, és felügyelte a vállalatot, amely a hírek szerint 2021-re legalább 1,2 milliárd dolláros bevételt ért el.

Decemberben a CNBC beszámolt Marszalek néhány üzleti sikeréről és kudarcáról. Akkor Marszalek elutasította a Crypto.com stabilitásával kapcsolatos aggodalmakat.

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!