Megérkezett az MSI Clutch GM31 gamer egér

Az egér nem csak pimasz, hanem rendkívül sokoldalú is.

Az MSI nem feltétlenül a perifériáiról, sokkal inkább az alaplapjairól és a grafikus kártyáiról ismert. De sebaj, néha kitalálnak egy-két új dolgot. Ez a helyzet a most bemutatott MSI Clutch GM31 gamer egérrel is.

Az egér, amely 73 grammjával nem éppen könnyű, mint egy toll, meglehetősen pimasznak tűnik. Az enyhén nyújtott és lapított kialakítás kifejezetten a kiskezű játékosokat célozza meg, akik többféleképpen is kényelmesen használhatják. Az egér hat programozható gombbal rendelkezik.

A ház belsejében egy PixArt PAW-3310 optikai szenzor kapott helyet, melynek érzékenysége több fokozatban állítható 400 és 6400 DPI között. A fő gombok alatt Omron kapcsolók találhatók, amelyek a gyártó ígérete szerint 60 millió kattintásig nem fognak meghibásodni. Az egér RBB világítással is rendelkezik, amelyet a sárkány logó képvisel a hátulján.

Az MSI ígérete szerint a Clutch GM31 akár 110 órát is kibír egy töltéssel, de 7 óra játékidőt kapunk mindössze 10 perces töltéssel. A gyártó 70 eurót kér az apróságért.

MSI CLUTCH GAMER EGEREK WEBÁRUHÁZUNKBAN

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!