Mi áll a jelen piaci korrekció mögött?

Mi áll a jelen piaci korrekció mögött?

A Genesis Global Capital, az intézményi kriptobróker, amelynek hitelezési egysége az FTX csődjét követően leállította az ügyfél pénzek kiutalását, a jelentések szerint csődbejelentést készítik elő.

A Bloomberg jelentése szerint a Genesis tárgyalásokat folytat különböző hitelezői csoportokkal, és a vállalat figyelmeztetett, hogy csődvédelmet kérhet, ha nem sikerül tőkét szereznie.

A The Block jelentése szerint a Genesis tárgyalásokat folytat a hitelezőkkel egy előre megtervezett csődtervről, ami azt jelentené, hogy a két fél még a bejelentés előtt szerkezetátalakítási megállapodásra jutna. A megállapodás ezt követően a csődbíróságon válna véglegessé.

A vállalat intézményi hitelezési egysége az FTX összeomlása miatt kénytelen volt felfüggeszteni a visszaváltásokat és az új hitelkibocsátásokat, és az anyavállalattal, a Digital Currency Grouppalvel (DCG) együtt – egyre nagyobb nyomás alá került a 900 millió dolláros zárolt betétek kiegyenlítése miatt. (A DCG a CoinDesk anyavállalata is).

A Genesis tavaly év végén megbízta a Moelis & Company befektetési bankot, hogy segítsen a lehetőségek feltárásában.

Bitcoin (BTC) és Ethereum (ETH): A legnagyobb piaci értékű kriptopénz nemrég 21 000 dollár alá süllyedt, ami egybeesik az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériumának bejelentésével, amely egy jelentős nemzetközi kriptopénz végrehajtási akciót jelentett be. Szerdán korábban a BTC szeptember közepe óta a legmagasabb árfolyamát érte el, 21.602 dollárig emelkedett, mielőtt a 20.700 dolláros szintre vissza esett. Az Ethereum nemrég 3%-os csökkenéssel 1532 dollárra esett.

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!