Mini billentyűzettel rukkolt elő a Roccat

A Roccat egy vadonatúj billentyűzetet dobott piacra, amely természetesen elsősorban a játékosokat célozza meg. Ezúttal egy apróságról van szó, egy kompakt, kifejezetten az alsó polcra tervezett billentyűzetről.

A Magma Mini nem mechanikus billentyűzet, hanem egy hagyományos membrános technológiára épülő megoldást használ. A mérnökök a numerikus billentyűzetet levágták, hogy kisebb helyen is elférjen. Gamer termékként nem hiányzik az RGB világítás sem, amit ezúttal 10 LED biztosít.

Profilmemória nem áll rendelkezésre. A billentyűzet maximum 20 billentyűleütést képes egyszerre regisztrálni, de ez normál használatra elég. Az eszköz 1000Hz-es lekérdezési frekvenciával rendelkezik. Az adatátvitel 1,8 méteres USB kábelen keresztül történik.

A Roccat február 9-én tervezi piacra dobni az új terméket. Az ajánlott kiskereskedelmi ár 50 euró körül lesz. Azt még nem tudni, hogy várható-e magyarországi forgalmazás.

ROCCAT TERMÉKEK WEBÁRUHÁZUNKBAN

megosztás:

olvastad már?
partnereink
hírlevél


Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!
keresés
népszerűek

Be-Va Chip hírlevél feliratkozás

Nem kaptál egy ideje hírlevelet? A GDPR miatt csak azoknak küldünk hírlevelet, akik megerősítették, hogy továbbra is szeretnének értesülni újdonságainkról, akciós termékeinkről és a legújabb IT és tech hírekről. Ha nem kaptál levelet mostanában, iratkozz fel újra:

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!